Штедња: Приједорска Електродистрибуција позива потрошаче да активирају мејл

„Електродистрибуција“ Приједор позвала је потрошаче да активирају нову услугу овог предузећа – слање рачуна посредством мејла умјесто поштом. "Нова услуга је активирана код 2.411 купаца `Електрокрајине`, од чега 255 купаца на подручју `Електродистрибуције` Приједор, с тим да очекујемо да ће се број захтјева за доставу рачуна мејлом сваки мјесец константно увећавати", речено је данас Срни […]

четвртак, јул 2, 2015 / 13:17

„Електродистрибуција“ Приједор позвала је потрошаче да активирају нову услугу овог предузећа – слање рачуна посредством мејла умјесто поштом.

"Нова услуга је активирана код 2.411 купаца `Електрокрајине`, од чега 255 купаца на подручју `Електродистрибуције` Приједор, с тим да очекујемо да ће се број захтјева за доставу рачуна мејлом сваки мјесец константно увећавати", речено је данас Срни у "Електрокрајини" Бањалука.

"Електрокрајина" је почетком фебруара свим купцима електричне енергије понудила бесплатну доставу рачуна за утрошену електричну енергију посредством електронске поште, умјесто у штампаном облику, како би унаприједила комуникацију с купцима.

"Основна предност нове услуге за купце се огледа у добијању рачуна за утрошену електричну енергију одмах по обрачуну потрошње, до 6. дана у мјесецу за рачун из претходног мјесеца, док рачун упућен поштом стиже око 15. у мјесецу и доста зависи од удаљености купца и брзине поштанске услуге", појашњавају из "Електрокрајине".

Нова услуга представља и једну од мјера рационализације трошкова "Електрокрајине", посебно након законски уведене обавезе доставе рачуна поштом, умјесто властитим капацитетима.

"За активирање нове услуге за домаћинстава потребно је да купац или друго лице са његовом личном картом дође у надлежну електродистрибуцију и потпише одговарајући захтјев. За правна лица, заједнице етажних власника и радње потребан је печат тог правног лица и лична карта подносиоца захтјева", наводе у "Електрокрајини".

По активирању нове услуге купцима више неће бити слати рачуни у штампаном облику, а купци могу отказати ову услугу на основу захтјева и без накнаде.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *