Српска на сајму књига у Лајпцигу

Републику Српску на Међународном сајму књига у Лајпцигу ове године представља Народна и универзитетска библиотека РС, а Медијски покровитељ је РТРС. Због широког спектра дјеловања – ТВ, Радио, Мултимедија и Музичка продукција – РТРС ће на штанду Народне и универзитетске библиотеке у Лајпцигу представити издања Музичке продукције РТРС-а: новоиздату компилацију од 3 ЦД-а и једног […]

петак, март 15, 2013 / 09:36

Републику Српску на Међународном сајму књига у Лајпцигу ове године представља Народна и универзитетска библиотека РС, а Медијски покровитељ је РТРС.

Због широког спектра дјеловања – ТВ, Радио, Мултимедија и Музичка продукција – РТРС ће на штанду Народне и универзитетске библиотеке у Лајпцигу представити издања Музичке продукције РТРС-а: новоиздату компилацију од 3 ЦД-а и једног ДВД-а Јадранке Стојаковић, под називом "Боје звука"; албум групе "Александриа" – "Активни радио материјал"; албум етно групе "Ива" – "Трава ива од мртва прави жива" и албум савремене умјетничке музике Дражана Косорића "Епитаф".

Осим музичких издања, на сајму ће бити представљене и књиге које је РТРС издао у протеклом периоду: фотомонографија "Емир Кустурица" Драгана Теодоровића-Зеке, књига нашег колеге Миленка Стојичића "Пиши тише Андрићево име", као и књига колеге Борислава Митровића "Наша зврковања".

Поред овога, биће приказани и документарни филмови у продукцији РТРС-а: "Арие" Гордане Цимеше и Бранка Лазића, као и документарни филм "Триптих о Српској" Мире Лолић Мочевић.

Презентације продукцијских остварења РТРС-а на лајпцишком сајму биће представљене кроз програме Радија и Телевизије РС, као и на нашем сајту.

Међународни сајам књига у Лајпцигу одржава се од 14 -17. марта 2013.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *