СРНА: Смијењен директор

Надзорни одбор Новинске агенције Републике Српске СРНА АД Бијељина разријешио је дужности генералног директора Агенције Стојадина Кнежевића и за вршиоца дужности генералног директора именовао Јову Лабуса.  Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић изјавио је данас да је добио извјештај од Надзорног одбора Новинске агенције Републике Српске СРНА у коме је указано на то да је […]

петак, август 24, 2012 / 16:09

Надзорни одбор Новинске агенције Републике Српске СРНА АД Бијељина разријешио је дужности генералног директора Агенције Стојадина Кнежевића и за вршиоца дужности генералног директора именовао Јову Лабуса.

 Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић изјавио је данас да је добио извјештај од Надзорног одбора Новинске агенције Републике Српске СРНА у коме је указано на то да је потребно да се смијени директор те куће Стојадин Кнежевић.

"Влада РС направила је закључак који је провео Надзорни одбор Срне", рекао је новинарима Џомбић.

 0 КОМЕНТАРА

  1. Е, јадна уплашена СРНО, окружио те чопор незазитних хијена јер ти си стварно и већ одавно мртва у чељустима оних којима си се бесрамно подала да служиш.

    Чија је, заправо СРНА? Некад је била Јавно предузеће, а сада неко Акционарско друштво АД. Ко су акционари знају ли то и сами запослени у тој фирми, осим оних „моћних“ из Мале станице и других јавних кућа који уз помоћ Владе и премијера, разних сподоба из разних кабинета наводних министара и министарстава мењају директоре ко чарапе.

    Шта ћемо – пред изборе – без „истините и правовремене“ СРНИНЕ информације, нећемо знати за кога гласати!!!

  2. Џаба г. Кнежевићу резултати. Човјек је стабилизовао агенцију, али потрчко М. Марковић, Перо Симић, са супругом Б.Бокић, није мировао, док није поставио свог послушника Лабуса. Ту је и незбјежна шефица кабинета, и „моћница“(зна се и зашто је моћна) Ж. Драгичевић. И њој смета г. Кнежевић, јер њена друга Џепина, не може да ради шта хоће. Како чујем одлука је донесена на приједлог надзорног одбора, који је засједао дан касније, него што је Влада РС, донијела одлуку. Кажу неки министри да та одлука није била ни на дневном реду, па изгледа Влада РС, коју води г. Џомбић, наставља праксу, ранијег предсједника г.Додика, кад су смјене у питању. У гепеку сл. аута би се носио лаптоп, са штампачем, па се се у путу донијеле одлуке о смјени или постављању функционера, без записника. Волио бих да се јавно објави стенограм са сједнице Владе РС, о смјени директора Срне.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *