Србија: Заједница српских општина је Србија!

Београд остаје при концепту заједнице српских општина, изјавио је након састанка државног врха о Косову савјетник предсједника Србије Марко Ђурић. Завршне консултације, уочи шесте рудне дијалога у Бриселу, трајале су два сата, а, према Ђурићевим ријечима, анализиран је досадашњи дијалог Београда и Приштине у Бриселу. "Спремни смо за разговоре о свим питањима, укључујући и правосуђе, […]

недеља, март 3, 2013 / 20:32

Београд остаје при концепту заједнице српских општина, изјавио је након састанка државног врха о Косову савјетник предсједника Србије Марко Ђурић.

Завршне консултације, уочи шесте рудне дијалога у Бриселу, трајале су два сата, а, према Ђурићевим ријечима, анализиран је досадашњи дијалог Београда и Приштине у Бриселу.

"Спремни смо за разговоре о свим питањима, укључујући и правосуђе, полицију и образовање", истакао Ђурић, јавља Радио-телевизија Србије.

Осим Ђурића, састанку у предсједничкој резиденцији на Дедињу присуствовали су и предсједник Србије Томислав Николић, премијер Ивица Дачић, први потпредсједник Владе Александар Вучић, потпредсједник Владе задужена за евроинтеграције Сузана Грубјешић и директор Канцеларије за Косово и Метохију Александар Вулин.

Шеста рунда дијалога између Београда и Приштине почеће сутра у Бриселу, а разговоре ће водити премијер Србије Ивица Дачић и премијер самопроглашеног Косова Хашим Тачи. На сутрашње преговоре, осим Дачића, у сједиште ЕУ ићи ће и Ђурић и Вулин.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *