Шпирићу успјешно оперисан кук

Операција кука министра финансија и трезора БиХ Николе Шпирића успјешно је изведена у Клиничком центру у Бањој Луци. "Наш хируршки тим предвођен дежурним љекаром Николом Бојићем, начелником трауматологије, успјешно је хируршки збринуо повреду кука пацијента Николе Шпирића", наводи се у саопштењу Клиничног центра. Према ријечима дежурног љекара Клинике за анестезију и интензивно лијечење Едите Грабовац, […]

субота, децембар 1, 2012 / 15:08

Операција кука министра финансија и трезора БиХ Николе Шпирића успјешно је изведена у Клиничком центру у Бањој Луци.

"Наш хируршки тим предвођен дежурним љекаром Николом Бојићем, начелником трауматологије, успјешно је хируршки збринуо повреду кука пацијента Николе Шпирића", наводи се у саопштењу Клиничног центра.

Према ријечима дежурног љекара Клинике за анестезију и интензивно лијечење Едите Грабовац, у раном постоперативном току стање пацијента је стабилно.

Шпирић, који је теже повријеђен у саобраћајној несрећи у Дрвару, налази се на лијечењу на Клиници за анестезију и интензивно лијечење КЦ Бања Лука.

Он је примљен у ову здравствену установу са тежим тјелесним повредама карлице и кука.

Министар финансија и трезора БиХ повријеђен је синоћ у 21.50 часова код хотела "Дрвар" када је, за сада, непознато возило ударило у службени аутомобил у којем је био Шпирић. Осим Шпирића, у несрећи је повријеђен и возач.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *