СО Котор Варош: Предсједница Ениса Божичковић из СНСД

На конститутивној сједници Скупштине општине /СО/ Котор-Варош, која ће бити одржана сутра, за предсједника локалног парламента биће изабрана Ениса Божичковић из СНСД-а, сазнаје Срна у которварошкој општинској управи. Планирано је да на конститутивној сједници буду изабрани потпредсједник СО Котор-Варош, као и замјеник начелника општине. "Скупштинску већину у новом сазиву которварошке СО чиниће одборници СНСД-а, ДНС-а […]

понедељак, децембар 3, 2012 / 13:59

На конститутивној сједници Скупштине општине /СО/ Котор-Варош, која ће бити одржана сутра, за предсједника локалног парламента биће изабрана Ениса Божичковић из СНСД-а, сазнаје Срна у которварошкој општинској управи.

Планирано је да на конститутивној сједници буду изабрани потпредсједник СО Котор-Варош, као и замјеник начелника општине.

"Скупштинску већину у новом сазиву которварошке СО чиниће одборници СНСД-а, ДНС-а и СДС-а", потврдио је начелник општине Котор-Варош Далибор Вучановић.

У новом сазиву локалног парламента по шест одборника имају СНСД, СДС и ПДП, по три ДНС и Савез СДА-СБиХ, док ХДЗ има једног одборника.

За начелника општине Котор-Варош на локалним изборима, који су одржани 7. октобра, изабран је Далибор Вучановић, заједнички кандидат коалиције СНСД – ДНС.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *