Сипа јутрос у новој акцији

Aгенција за истраге и заштиту /Сипа/ покренула је синоћ још једну акцију под називом “Бос” чији је циљ сузбијање утаје пореза и прања новца, потврдила је портпарол Сипе Жељка Кујунџија. Кујунџија је рекла да се врше претреси на више локација. Она није могла да да више информација, наводећи да ће се Сипа данас огласити саопштењем […]

четвртак, септембар 13, 2012 / 10:34

Aгенција за истраге и заштиту /Сипа/ покренула је синоћ још једну акцију под називом “Бос” чији је циљ сузбијање утаје пореза и прања новца, потврдила је портпарол Сипе Жељка Кујунџија. Кујунџија је рекла да се врше претреси на више локација.

Она није могла да да више информација, наводећи да ће се Сипа данас огласити саопштењем у којем ће бити дато више информација.

Портпарол Тужилаштва БиХ Борис Грубешић рекао је Срни да се и ова акција води према налогу Тужилаштва БиХ.

Грубешић није могао да потврди да ли је у овој акцији неко ухапшен, наводећи да ће више информација бити познато током дана.

Према његовим ријечима, Тужилаштво ће данас донијети и одлуку да ли ће ухапшенима у јучерашњој акцији “Лутка” бити одређен притвор.

У полицијској акцији “Лутка”, МУП-а Републике Српске, Сипе, МУП-а Кантона Сарајево и Тужилаштво БиХ ухапшено је 25 лица, која се доводе у везу са кривичним дјелима убиство, покушај убиства, изнуда, зеленаштво и разбојништва.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *