Синдикати: Влади упућени приједлози за нову индустријску политику

У четвртак, 14.06.2012. године на Палама одржана је редовна сједица Управног одбора Синдиката металаца и рудара Републике Српске. Том приликом расправљано је о Приједлозима за нову индустијску политику Републике Српске које је овај синдикат прије неколико дана упутио на протокол Влади Републике Српске. У наведеном документу предложене су мјере за стварање бољег привредног амбијента, јер […]

субота, јун 16, 2012 / 07:59

У четвртак, 14.06.2012. године на Палама одржана је редовна сједица Управног одбора Синдиката металаца и рудара Републике Српске. Том приликом расправљано је о Приједлозима за нову индустијску политику Републике Српске које је овај синдикат прије неколико дана упутио на протокол Влади Републике Српске.

У наведеном документу предложене су мјере за стварање бољег привредног амбијента, јер је задњи моменат да се промјени политика према привреди Републике Српске, саопштено је из Конфедерација синдиката.

Синдикат металаца и рудара Републике Српске очекује да ће се Влада Републике Српске позитивно изјаснити о приједлозима мјера и преузети активнију улогу у рјешавању проблема у привреди, стоји у саопштењу.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *