СДС у Теслићу избјегао контраокупљање СНСД промјеном локације

Општински одбор Српске демократске странке Теслић у складу са свим законским прописима као зборно мјесто за одлазак на народне протесте у Бања Луци 14. маја претходно је добио неопходну сагласност надлежног органа за градски трг у Теслићу. Међутим, локални СНСД, као и у случају Бања Луке, заказује и инсистира на окупљању својих присталица у исто […]

уторак, мај 10, 2016 / 18:38

Општински одбор Српске демократске странке Теслић у складу са свим законским прописима као зборно мјесто за одлазак на народне протесте у Бања Луци 14. маја претходно је добио неопходну сагласност надлежног органа за градски трг у Теслићу.

Међутим, локални СНСД, као и у случају Бања Луке, заказује и инсистира на окупљању својих присталица у исто вријеме и на истом мјесту, са очигледном намјером да истјерају своју прокламовану политику „Срби на Србе“ до краја и да изазову међу Теслићанима физичке сукобе и рушилачке нереде у нашем граду.

С обзиром да је Српска демократска странка одговорна странка којој је народ и Република Српска на првом мјесту, у циљу избјегавања сукоба и немира на нашој општини, и рушења нашег града, што је очигледан циљ Савеза независних социјалдемократа, промијенила је мјесто окупљања присталица Савеза за промјене и других грађана на једну од главних градских улица – Карађорђева код општине.

Напомињемо још једном, Савез за промјене је заказао 14. маја МИРНЕ народне протесте у Бања Луци, док је СНСД чекао да СЗП објави датум протеста, а затим инсистирао са контра-митингом у исто вријеме и на истом мјесту са циљем да протести не протекну у миру, да се грађани сукобе и у циљу проливања српске крви, само да би заштитили свој криминални тајкунски режим који је покрао и ојадио наш народ, чак и генерацијама што ће доћи иза нас.

Наглашавамо, Српска демократска странка је против било каквих насилних и рушилачких демонстрација и све што је чинила до сада је са циљем изражавања демократског права грађана на мирне протесте. То право грађанима Републике Српске СНСД жели да одузме силом и уколико дође до било каквих ексцеса, то ће бити са предумишљајем и у организацији криминалног режима Милорада Додика. 0 КОМЕНТАРА

 1. Šta radi, nedomubogdabogda.

  gdje ima da se ne mogu držati protesti?
  Jesam li je togovorio odavno da izaziva nerede .
  Al likuju oni koji nas ne vole.
  U ratu bili svi kao jedan, i dodje krvnik i posla brata na brata.

  Crkva ćuti, dakle, crkva je u kolu sa djavolom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *