Шарић: Све ми пакују, још само за земљотрес да ме оптуже

Најтраженији нарко бос са Балкана Дарко Шарић данас се први пут појавио пред Специјалним судом у Београду и негирао да је са припадницима своје групе организовао кријумчарење укупно 5,7 тона кокаина из Латинске Америке у западну Европу. Шарић је рекао се не осјећа кривим ни поједној оптужници, нити по једној тачки. “Све је то једна […]

понедељак, март 24, 2014 / 10:38

Најтраженији нарко бос са Балкана Дарко Шарић данас се први пут појавио пред Специјалним судом у Београду и негирао да је са припадницима своје групе организовао кријумчарење укупно 5,7 тона кокаина из Латинске Америке у западну Европу.

Шарић је рекао се не осјећа кривим ни поједној оптужници, нити по једној тачки.

“Све је то једна велика лаж”, рекао је у кратком изјашњењу о кривици и додао да "још није оптужен само за земљотрес".

У наставку суђења њему и припадницима његове криминалне групе приликом изјашњавања о личним подацима Шарић је рекао да је држављанин Србије.

“Ја сам српски држављанин, али су политичари збунили и мене. Имао сам још само словачко држављанство, али не знам да ли га још имам”, рекао је Шарић.

На питање судије шта посједује од имовине рекао је “више ништа”.
Судија Синиша Петровић га је упитао какви су му приходи , на шта је одговорио да га сад "издржава држава" и додао: “Стварно не знам шта да одговорим, само могу да похвалим затворског кувара”.

Све оптужнице је примио, али су му, како је рекао, била потребна два стражара да их унесе у ћелију.

“Само још нисам оптужен за земљотрес”, рекао је он и на опаску суда да пази шта говори, објаснио је да је након толико година медијског линча мало огорчен.

Прво појављивање Шарића пред јавношћу у Специјалном суду обиљежило је велико медијско интересовање, као и присуство Шарићеве родбине и пријатеља. Пред почетак суђења Шарићева невјенчана супруга Лана Поповић однијела му је у притворску јединицу која се налази у згради Специјалног суда гардеробу у којој би требало да се појави у судници.

У суд су осим Поповићеве стигли и његови бројни пријатељи родбина који ће суђење пратити из суднице, али није извјесно да ли ће бити мјеста за све.

Судску зграду обезбјеђује стандардан број припадника Жандармерије, а саобраћај се у Устаничкој улици, у којој се налази Специјални суду, одвија нормално. У публици је и један од оптужених за прање Шарићевих пара, Небојша Јестровић, његов близак пријатељ из детињства.0 КОМЕНТАРА

 1. Каква фаца. Изгледа да он лично стоји иза ФБ странице подршке Дарку Шарићу, општа зајебанција и у стварном животу

 2. Када Шарић проговори, додати Елезова писма која су била објављивана и на Фронталу, нема Додику спаса кад га тако поштени и неки фини људи оптуже.
  Још кад фронталук прискочи са својим аргументима. Нећемо га више звати Миле Додик него Пабло Есдодикос.

 3. Ма гдје та поштењачина са Шарићем да има везе, ма какви. Па он је чист ко судопера, трљао се помало са оптуженим кримосом Ђуром таксистом, али је фино објаснио, да дотичног само случајно познаје, присликао се уз њега и то док је чувар Српске реализовао најсјајнији пројекат вијека, ваљање Боске за чоколадице и лизало.

  Мишковић и Хамовић, добри другари, попију понеко пиће викендом са Додиком, шта ће сирома људи у овом огромном пословном свијету РС-а, морају имати неког да их упозна са структуром становништва, са необичним менталитетом, куд ће бољи контакт него са Додиком. Сердаров Рашиду треба исто добар преводиоц са његовог татарско-руског на српски, а човјек је ту за све.
  Елез, тај тамо што нешто прича, па да је он шта знао не би завршио иза решетки, а фино му је Додик и на вријеме говорио, завршиш ми то и то, по кратком поступку, па онда завршиш неки Аперион или Мегатренд факултет и ето ти позиција у друштву, као онај Рајко у Добоју што паметно искључио мозак, па пуцао у Гарића, а онда опет укључио кефало и добио послове по жељи и то све од СНСД-а, наравно.

  Неки ред се мора знати и „Кум“ је добио награде филмских фестивала, зато што се зна ред.

 4. Ево помињаних фронталовских аргумената. Ко ће други, у одсуству Дражена, него Харпер.

 5. Тај крмчић товљени би неког да убије, па тај не смије отићи ни на пишање док не пробуди маму да га одведе до ВЦ-а.

 6. Човјече, одавно нисам добио већи комплимент.

  Васковић, легендарни ратни репортер из Сребренице, 60-минутна фтв звијезда (старлета, што би рек’о Дроњак), Маргетићев другар, бави се Симом Орозом.

  Размислићу да се професионално убацим у колумнисте, чим моји коментари имају овакав одјек. Молим Шикуљка да размисли о овој мојом идеји. За Фронтал бих написао прву колумну, а наслов би био: “Живот и прикљученија новинарских гована“.

 7. Живот и прикљученија су лепа села за ово што ви режимци промовишете и чиме загађујете наш медијски простор, пријетње, псовке, увреде, богат арсенал власти, али добро је да се то чита и са ваше стране, бар видите у каквом сте процесу сужене свијести и да знате шта вам обични плебс поручује.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *