Сабор кошарке: Србија побиједила Српску

У Палама је одржан Кошаркашки сабор 2012. на којем су проглашени најбољи кошаркаш и кошаркашица Републике Српске за ову годину. У ревијалној утакмици кошркаши Србије предвођени тренером Мега Визуре Дејаном Милојевић побиједили су репрезентацију Републике Српске, којом је са клупе управљао Драган Бајић, тренер Игокее. Резултат је био 114 : 108. У полувремену утакмице организовано је […]

среда, децембар 26, 2012 / 01:41

У Палама је одржан Кошаркашки сабор 2012. на којем су проглашени најбољи кошаркаш и кошаркашица Републике Српске за ову годину.

У ревијалној утакмици кошркаши Србије предвођени тренером Мега Визуре Дејаном Милојевић побиједили су репрезентацију Републике Српске, којом је са клупе управљао Драган Бајић, тренер Игокее. Резултат је био 114 : 108.

У полувремену утакмице организовано је такмичење у шутирању тројки и закуцавањима. Најуспјешнији стријелац тројки био је Паљанин Милан Станишић из КК "Феникс", а најљепша закуцавања извео је кошаркаш из Србије Немања Дангубић.

Најбоља кошаркашица Републике Српске у 2012-тој години је Драгана Станковић, играчица Новоградске Слободе, док је по избору Кошаркашког савеза РС за најбољег играча проглашен Милош Коматина из Игокее.

Кошаркашки савез РС традицонално Кошаркашки сабор организује у граду гдје постоји нова дворана.

Ове године направљена је модерна дворана у Палама.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *