Ревија руског филма у Палама

У амфитеатру Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву од 23. до 27. априла биће одржана 7. Ревија руског филма. Отварање ревије почиње премијерним приказивањем документарно-играног филма "Крим, повратак кући", у којем Владимир Путин и остали актери догађаја откривају детаље операција које су омогућиле да се на Криму избјегне ситуација каква је сада у Донбасу. Филм […]

петак, април 24, 2015 / 17:05

У амфитеатру Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву од 23. до 27. априла биће одржана 7. Ревија руског филма.

Отварање ревије почиње премијерним приказивањем документарно-играног филма "Крим, повратак кући", у којем Владимир Путин и остали актери догађаја откривају детаље операција које су омогућиле да се на Криму избјегне ситуација каква је сада у Донбасу. Филм открива како се на Криму појавио обалски ракетни комплекс "Бастион" и о чему је Путин разговарао са Обамом.

Публика ће, током четири ревијалне вечери, имати прилику да ужива у филмским остварењима "Балада о војнику", "Диригент", "Висоцки, хвала што постојиш" и "Станица за двоје".

Улаз на пројекције, које ће бити одржане свако вече у 19:30 часова, је бесплатан.

Организатори ревије су професор Жељко Стојановић и Филозофски факултет Универзитета у Источном Сарајеву уз подршку Амбасаде Руске Федерације у БиХ.

 

 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *