Рекреативо: Потписао и Ивано Балић

Фудбалски клуб Рекреативо Бања Лука добио је новог почасног члана и то ни мање ни више него Ивана Балића, једног од најбољих рукометаша свих времена. Легендарни хрватски рукометаш и по многима најбољи рукометаш свијета, већ дуже вријеме зна за бањалучки Рекреативо, његов рад и његову Кућу славних а сада јеса задовољством и званично потписао чланску […]

уторак, септембар 4, 2012 / 15:36

Фудбалски клуб Рекреативо Бања Лука добио је новог почасног члана и то ни мање ни више него Ивана Балића, једног од најбољих рукометаша свих времена.

Легендарни хрватски рукометаш и по многима најбољи рукометаш свијета, већ дуже вријеме зна за бањалучки Рекреативо, његов рад и његову Кућу славних а сада јеса задовољством и званично потписао чланску карту Рекреатива и придружио се познатим свјетским спортистима који подржавају овај аматерски клуб.

У разговору са амбасадором Рекреатива Борисом Врховцем Врлетом, Балић је рекао одушевљен Бањалуком, посебно послије гостовања са РК Загреб у граду на Врбасу.

Рукометаш Атлетико Мадрида признао је да је био изненађен како је дочекан у Бањалуци, да су га одушевили малишанима који су непрестано прилазили и тражили да се фотографишу са њим, али и Мујини ћевапи и бањалучко Нектар пиво.

Врховац га је упознао са најновијим дешавањима у Фудбалском клубу Рекреативо, оснивањем РК Рекреативо Београд, и по старом добром обичају поклонио му мајицу Рекреатива и навијачке групе Громада коју је Ивано понио у Мадрид.

Рекреативо је тако успио оно што досад никоме није успјело – спојио је двојицу најбољих свјетских рукометаша, Ивана Балића и Николу Карабатића у једном клубу.

Карабатић је већ дуже вријеме почасни члан Рекреативо, заједно са бројним другим свјетским звијездама као што су Роналд Де Бур, Валентино Роси, Бора Милутиновић, Иван Миљковић, Лео Меси, Рубенс Барикело, Жунињо Пернамбукано, Јелена Јанковић, Момир Илић, Пеп Гвардиола, Тијери Омеје, Руд Гулит, Ненад Зимоњић и други…

ФК Рекреативо осим по познатим спортистима који подржавају клуб, познат је по свом друштвеном ангажману и бројним хуманитарним акцијама које организује.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *