Регулатори о поскупљењу струје, а вани гори лампа у сред дана

Саопштење Регулаторне комисије за енергетику РС о повећању цијена електричне енергије, подигло је прашину у јавности, а овим поводом данас се у Требињу расправља о цијени електричне енергије на прагу за јавно снабдијевање. А док расправа траје, испред зграде Регулаторне комисије за енергетику РС иако је већ подне, и даље су упаљене све свјетиљке. Учесници […]

четвртак, април 2, 2015 / 16:12

Саопштење Регулаторне комисије за енергетику РС о повећању цијена електричне енергије, подигло је прашину у јавности, а овим поводом данас се у Требињу расправља о цијени електричне енергије на прагу за јавно снабдијевање. А док расправа траје, испред зграде Регулаторне комисије за енергетику РС иако је већ подне, и даље су упаљене све свјетиљке.

Учесници расправе су ЗП „ХЕ на Дрини“, а. д. Вишеград, ЗП „ХЕ на Врбасу“, а. д. Мркоњић Град и ЗП „ХЕ на Требишњици“, а. д. Требиње.0 КОМЕНТАРА

  1. Cijenim KARALIZAČKU inteligenciju pa da niko ne napiše jedne jedine rečenice na ovu temu! Zista je cijenim. Samo je to malo licemjerno.
    Niko da napiše ni „a“ o tome čija bandera „svijetli“ u sred bijela dana ispred zgrade regulatora? Ko će da plati potrošenu struju od strane ove „bezobrazne“ bandere i koji je to bezobraznik zaboravio da je ugasi ili možda sasvim smišljeno se ruga narodu Republike?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *