Рашћани – село којег нема

„Рашћани-село којег нема“ је најновији док.филм ауторског тима Милан Кнежевић и Далибор Јосиповић, чију смо телевизијску премијеру већ најављивали. Ово је премијера филма на Фронталу. Српска православна црква у селу Рашћани први је вјерски објекат срушен у БиХ 1992. Село-логор за Србе, "Рашћани" у Дувну распуштено је тек средином 1993 године.Такође филм прати и страхоте […]

четвртак, децембар 6, 2012 / 09:13

„Рашћани-село којег нема“ је најновији док.филм ауторског тима Милан Кнежевић и Далибор Јосиповић, чију смо телевизијску премијеру већ најављивали. Ово је премијера филма на Фронталу.

Српска православна црква у селу Рашћани први је вјерски објекат срушен у БиХ
1992. Село-логор за Србе, "Рашћани" у Дувну распуштено је тек средином 1993 године.Такође филм прати и страхоте кроз које су прошли логораши који су прошли кроз логоре Томиславграда, Херцеговине и логора Лора у Сплиту. Предпродукција филма је трајала цијелу 2011 годину,а продукција и постпродукција до половине септембра 2012 године.

Рашћани – село којег немаОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Рашћани – село којег нема

Рашћани, једино српско село на подручју општине Томиславград (Дувно), 3. априла 1992. године претворено је у логор.

понедељак, октобар 22, 2012 / 16:57

Рашћани, једино српско село на подручју општине Томиславград (Дувно), 3. априла 1992. године претворено је у логор. Continue reading „Рашћани – село којег нема“0 КОМЕНТАРА

  1. Жељко Бебек је из Рашћана, тј. тамо имају два засеока Бебеци, па не знам је ли из Источних или Западних Бебека:-) Сад ми је јасно зашто дружба са Томпсоном из Чавоглава! Само се двоумим да ли је због злочина над Србима или због тога што су обојица ШЉЕГЛИ,један у Сарајево, а други у Загреб:-) Хвала Фронталу на потврди мојих ријечи у коментарима о бебеку и Бреговићу:-)B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *