Радмановић: Донијећемо резолуцију о слободној и самосталној Српској

На сабору СНСД-а који ће бити одржан 25. априла у Источном Сарајеву биће донесен нови статут странке и резолуције од којих је једна о слободној и самосталној Републици Српској, која означава крајњи циљ народа који живи у Српској и спремност странке да предводи народ на том путу, рекао је за Глас Српске предсједник Извршног одбора […]

четвртак, април 9, 2015 / 08:45

На сабору СНСД-а који ће бити одржан 25. априла у Источном Сарајеву биће донесен нови статут странке и резолуције од којих је једна о слободној и самосталној Републици Српској, која означава крајњи циљ народа који живи у Српској и спремност странке да предводи народ на том путу, рекао је за Глас Српске предсједник Извршног одбора СНСД-а, Небојша Радмановић.

Каже да се не може дозволити ситуација у којој смо сада да неке кандидате из српског народа на нивоу БиХ бирају други и да је то недопустиво.

"Због даљњег развоја Српске не можемо допустити да се наша овлашћења преносе на други ниво",рекао је Радмановић, додајући да ће се резолуцијом јасно изнијети став, а интересантне ће бити и резолуције које СНСД припрема на свим нивоима.0 КОМЕНТАРА

 1. Trebate samo u toj vašoj Rezoluciji naglasiti da ako dođe gusto mi sa porodicama bježimo u stanove i vile koje smo sagradili izvan RS,a ti narode stradaj kad si kao stado ovaca.Da ima i malo pravde i poštenja ovaj lik bi bio ako ne u zatvoru onda bar u penziji,da prestane jednom ovom narodu „soliti pamet“

 2. NEPOTISTA ALKOS

  Treba donijeti rezuluciju po kojoj se sa posla otpuštaju brojni članovi porodice, uža i šira rodbina koju je Radmanović zaposlio dok je „obnašao“ vlast.

  I alkotestiranje političara kao obavezna mjera.

 3. Karabaja, 09.04.2015. 10:45:48

  “I alkotestiranje političara kao obavezna mjera.“

  Допуњавам.
  И алкотестирање свих државних службеника, укључујући и опшртинске.

 4. Да ли ће ваша дјеца господо из есенесдеа стати на прву линију да гину, као што сте испланирали да станемо ми обични смртници, или ће се борити за самосталну Срспку из Београда и других сигурних јазбина?
  Дабогда се погушили у свом злу пичка вам материна снобовска!

 5. Ко што су на прву линију стали есдеесовци.

  Један погинули члан ОО и то убијен од стране криминализованих суграђана и сабораца.

 6. Па зар нису стали СДС-овци господине? Они су факат створили ову прћију коју монструми и кркани из Бањалуке глођу 20 година!

 7. Нису господине, ниједан.

  Велики је грех написати тако нешто према људима који су несебично и без икаквих политичких убеђења ризиковали животе. То је најпоганија лаж коју је СДС изрекао, а конкуренција није мала.

 8. Можда је то лаж, не знам, али ни они који су другачије мислили а које ви тако много величате, нису бранили Српску на првим линијама, него су шверцовали нафту и цигарете, а то се, драги господине, управо ових дана провлачи по штампи.

 9. Кога „ми“ величамо?

  Ти који су „бранили“ Српску су омогућили хиљадама својих поклоника и дотичном Додику (ако је тако) да шверцују нафту и цигаре, док су неке друге послали у рат.

  По штампи се сваша повлачи, а ја се провлачим крај ратно-профитерске имовине СДСоваца сваким даном.

 10. А ја се провлачим кроз пуста села која су испражњена у задњих 10ак година. Отишао народ у свијет, овдје огладнили од оне обећане шаргарепе коју ваш човјек вуче на конопцу.

 11. Ко је убио село?
  Је л’ Српска са негативним трендовима почиње пре 10 година?

  То о чему ти говориш је везано за прираштај. Знаш ли да је он негативан већ 65 година на овим просторима?

  Знаш ли ти да је убијено 30 000 Срба само у прошлом рату?

  Знаш ли ти ишта?Где проналазе овакве дубокоумне да ми је само знати…

 12. „Знаш ли да је он негативан већ 65 година на овим просторима?“

  To baš nije tačno, u opadanju je,
  ali je u Republici Srpskoj negativan od 2002. godine, dok je u Pederaciji jedva, ali još uvijek pozitivan.

 13. Од 50-те године је у константном опадању са повременим скоковима, али у силазној путањи на читавом овом простору.

 14. DOPUNJUJEM I JA

  Симо П. Ороз: „Допуњавам i алкотестирање свих државних службеника, укључујући и опшртинске.“

  Karabaja: Uputstvo SNSD-ovim agitpropovcima za propagandnu borbu na internetu: KAD GOD NE MOŽETE POBITI INFORMACIJE KOJE IZNOSI A VI BLATITE AUTORA.
  —————————–
  Симо П. Ороз je dio propagandne mašinerije SNSD-a koji se vlada prema uputstvima R.V. sačinjenim za ove namjene.

  NASLOV DRUGI

  Mr Biggy, general SNSD-ove propagandne mašinerije pokušava da spinuje temu u kojoj se govori o tome da Radmanović (nepotista i alkoholičar) koji nikad ništa nije dao za stvaranje Republike Srpske, koji je zaposlio na budžet sve do kućnog ljubimca,

  ——————————
  P.S. Moja malenkost je antialkoholičar, nepušač i zagovornik borbe proziv narkomanije. I pored toga SNSD-ovi agitpropoci U NEMOGUĆNOSTI DA POBIJU INFORMACIJE KOJE IZNOSIM, ponašaju se prema uputsvu koe su dobili i blate autora tih informacija
  ——————————-

  NASLOV DRUGI

  Mr Biggy, general SNSD-ove propagande na internetu redovno spinuje teme na način da priču sa nepotiste i alkoholičara Radmanovića koji, po navici iz SKJ priča nebuloze o tome kako će rezolucijom sačuvati slobodu RS!

  Zašto slobodu RS nije čuvao puškom u ruci, kad je to trebalo; on i njegov šef???

  Zašto je zaposlio na budžet sve do kućnog ljubimca????

  zar se tako čuva sloboda Republike Srpske???

 15. Ко је тебе запослио на буџет?

  Ко је од првака СДС-а, данашњег и ратног, ишта дао за РС? Један настрадали председник ОО којег су убили профитери које је СДС створио.

 16. JOŠ JEDNO OD PRAVILA IZ UPUTSTVA ZA SNSD-ove AGITPROPOVCE

  Na „nezgodna“ pitanja nikad ne odgovarajte ( glasilo je: šta su Radmanović i Dodik dali za stvaranje RS da bi bili njeni ekskluzivni zaštitinici) nego postavljajte potpitanja!

 17. Ма наравно…какво конструктивно објашњење.

  Већина се завукла у своје локалне средине и ведри и облачи истима. Чекају своје време поново.

 18. Хахахаххахахахаххахаха… како није. Видим колико си способан и паметан по хрпи брутално болесних закључака. Нарочито објективних и аполитичних.

  Још су ти и дали слободно време које користиш да агитираш за СДС коментаришући по Фронталу. Док траје службено радно време.

  Освести се…тиси све оно за шта оптужујеш владајуће: егоманијак и непотиста.

 19. А код нас на конкурсима све поштено и по закону.

  Нарочито кад ме приме на буџет послије избора на којима сам агитовао за побједничку странку.

 20. „NISAM JA ZA SDS“

  Hahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha
  Hahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha
  HahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha
  Hahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha
  HahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha
  HahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha
  Hahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha

  A jojjjjj…… hahahahahahahaha

  „NISAM JA ZA SDS“

  E svašta li ćeš čuti na frontalu.

 21. a kao dosad nije bila slobodna pjanduro jedna .ti si je oslobodio, ona je sada ugrozena sa svih strana jer kredita niko neda a dugovi su ogromni.samo ti i vasi istomisljenici u njoj zive dobro sram te bilo.jel i ti nekome dijelis lekcije o slobodi,pravdi samostalnosti.

 22. Jebem li ti familiju u usta sve si pozaposljavao u institucije bih a sada kada treba polagati racune prizivas rat!
  Kad bi te se docepao zgromio bi te mater ti jebem , alkoholicaru jedan!

 23. „резолуција“, мајсторски медијски спин за ново вријеме.

  Није ни чудо да тзв. „савез“ губи већ друге узастопне изборе које су могли са кољена добити, зар не?

 24. Mr Biggy Стварно ми се гадите СНСД-ови тролови, који сте ви бескрупулозни лажови. Па три посланика СДС су погинула у посљедњем рату Зекић из Сребренице, Бјелошевицжћ из Дервенте, и Др Најдановић из Сарејева. Да не кажем да је посланику Рашуи из Санског Моста син погинуо на Јајцу. И ти такве људе стављаш у раван са дезертерима и ретним профитерима типа Милорада Додика. Фуј! Смраде, смрдљиви!

 25. Oткуд ти право да ми се тако обраћаш?

  Јасно је написано да нико из руководства није ништа пружио Српској, једини настрадали је Бјелошевић којег можемо назвати неким руководством…и њега су убили домаћи лопови.

  Ко су остала господа, пошто се ни Ненад Стевандић овде није могао сетити неких других.

  И кад будеш хтео да ме вређаш, рећеш ми у лице, ако смеш, шоњо.

 26. Заправо, немој веровати мени.

  У књизи генерала Лисице постоји све објашњено како се понашала ратно-профитерска власт за време и након рата.

 27. ZA slobodnu i nezavisnu Srspku uvek, ma koje je zagovarao i predlagao. Doći će vreme i za to,odnosi velikih sila se menjaju i karte će se posložiti, ali je nužno takvo rešenje držati konstatno u na stolu. Treba se samo se setite višegradskog mosta. Nastao je nabijanjem Srba na kolac,a danas je to biser Srpske. Da su se pitali mali,sitni, umorni,uplašeni ljudi i sitne šićarđžije , još bi kolac bio u upotrebi. Srećom takvi se ne pitaju, niti takvi kreiraju istoriju. Za njih.u moderno doba internet ostaje poslednja nada da ih neko primeti. Ako takve uopšte treba primetiti.

 28. Kaže majmun da je za nezavisnu bez obzira ko zagovara. E jebiga majmune, mi smo već dali svoj doprinos u ratu. Ajd sad malo vi dodobrani se potrudite. Sad ćemo malo mi švercovati dok ti i Radmanović trulite u rovu.

 29. pleter, 09.04.2015. 20:06:41 [147059]

  „Da su se pitali mali,sitni, umorni,uplašeni ljudi i sitne šićarđžije , još bi kolac bio u upotrebi.”

  Мали, ситни, уморни, уплашени људи и ситне шићарџије углавном мисле да су супротност томе што су, а такве епитете углавном приписују истинским борцима против разноразних кочева.

  Најлакше је спријечити конструктивну дискусију обиљежавајући унапријед сваког критичара наведеним и сличним епитетима.

 30. zanimljiva je ta priča o nabijanju na kolac, koje je, naravno, bilo poznato i u Svetom Rimskom Carstvu pa i u Vizantiji.. doduše, Vizantija je preferirala kažanjavati progonstvom, sakaćenjem, osljepljivanjem ili slanjem u manastir..inače, najpoznatiji „nabijač“ na kolac je bio Vlado Tepeš kasnije poznat kao mitski lik grof Drakula.. ko bi rekao da se djeca još Drakulom plaše…

 31. MR BIGGY PO SVOJOJ PRIČI NA TATU MILORADA LIČI

  “Mr Biggy, 09.04.2015. 13:25:29 [Освести се…тиси све оно за шта оптужујеш владајуће: егоманијак и непотиста.”
  “Видим колико си способан и паметан по хрпи брутално болесних закључака.”
  (upućeno meni)

  “Mr Biggy, 09.04.2015. 19:37:48 Oткуд ти право да ми се тако обраћаш?”
  (upućeno “Zmaj Ognjenom Vuku”)

  “Mr Biggy, 18.02.2015. 16:05:24 Како је то све лепо у твојој психо-главици.
  Обожавам квазинационалисте.Гдје вас налазе,дебилко?”
  (upućeno “Aleksu”)

  “Mr Biggy., 14.02.2012. 10:38:01 [30387]
  Тачно тако. Коме се свиђа нека остане, а коме не нека иде из наше републике. Док је нас СНСД-оваца ова република ће и постојати. Без нас је ништа.”
  (upućeno “draženu78”)

  Klasični Miloliko-primitivni, esenesdeovsko–čobanski bezobrazluk; bezočno vrijeđanje svih ljudi koji drugačije misle uz istovremenu osornost na najmanje uzvraćanje “paljbe”. Bahatost, neotpornost na argument, nesposobnost da se isti prihvate… dosadno mi da dalje nabrajam.

  Antintelektualni način razmišljanja i stil ponašanja kakav im je u javni i politički život unio tata Milorad Dodik (koga svi crvendaći pokušaju oponašati) I zbog kojeg nam se cio svijet ruga i smije.

 32. Немам ја шта с тобом да расправљам, навео сам ти три посланика СДСа која су погинула у рату и једног који је изгубио сина, док је твој посланик сједио у Сава Центру. Ти на то не одговараш, већ мене називаш шоњом. Већи шоњо од тог што је сједио у СЦ и шверцовао сигурно нисам, а ни од вас његових слугерања.

 33. Прво, један од наведених коментара је са лажног профила који има вишка знакова. Од неког мог фана. Значи, глуп си опет.

  Глуп си и јер говориш како симпатизери једне странке иду у цркву да би били виђени, а други јер су верници. Онда после говориш како Додик дели друштво.

  Ти не само да си глуп, него и будала. Само лицемеран човек може писати о неком непотизму док то ради за трајања радног времена на послу који му је дала странка!

  Дакле, из оног што пишеш/говориш/радиш произилази да си све то што ти зовеш увредама.

  Па ти си мени затирао семе јер нисам мислио као ти, јбте… ја ништа слично нисам рекао ником, јасно наводим примере на којима ти не би требао да се јављаш.

  Ти си (а и остали) гори од Милорада Додика 10 пута.

 34. Рекао сам руководство, Шоњо… коју су функцију обављали посланици?

  И овог су јадника убили „његови“.

 35. …па наведи ти који су СНСДови посланици претрпили било какве губитке и штету у рату. Сви овдје знају да сам ја Небојша Личанин, а ти мене јадо називаш шоњо. Представи се ти, наравно ако ниси јадо?

 36. Тачно ме заболи ко си ти, нисам тражио твоје име ни дискусију са тобом.

  Ко су били СНСДови посланици у рату, Шоњо?

  Ко је од руководства СДСа био погођен ратом, осим што су смакнули Бјелошевића?

 37. Па ко су ратни посланици СНСДа? Мало си побркао лончиће…хронолошки.

  Само дебили могу тврдити како је СДС створио РС. А и то то однедавно мораш тврдити, зар не? Је л’ заборавиш некад којој скраћеници припадаш? СНС, ДНС, СДС…лако се збунити.

 38. LAŽI

  Napisao sam, parafraziram, da je poslanik SNSD-a iz Rogatice Milorad jagodić prvi put u crkvi viđen na polaganju zakletve za poslanika. Nikad ranije. Ranije je, u toku predizborne kampanje, od sakralnih objekata viđen jedino ispred džamije… (na Šljivnu, ako se ne varam) gdje je tražio glasove povratnika. Ovo dodajem sad, nisam napisao tad.

  I sve to je istina.

  I napisao sam jedino radi istine.

  za razliku od „Mr Biggy-ja“ koji laži iznopsi smišljeno, agitpropovski, i isključivo iz koristoljublja.

  Koji laže i ko je, i šta je, i šta radi, i zašto to radi, i kako to radi.

  Za razliku od moje malenkosti koji sam ovdje predstavljen imenom, prezimenom, adresom, zanimanjem, obrazovanjem.. koji sam do koske napisao, desetinama puta, zbog čega sam ovdje prisutan i šta to radim.

  Kada sam odvoreno ustao protiv režima jedan kolega me je nazvao i rekao mi: „Drž’ se sad dobro, druže, povukao si lava za rep. Budi sad spreman da ti pretresaju spavaću sobu, zaviruju u gaće i korpu za veš… ili da ti, ne daj Bože kao meni što su, prebiju člana porodice.“

  I još mi je rekao: „Ti koji budu najžeće nasrtali na tebe predstavljaće se kao neutralni i objektivni, a biće to zadnja crvena go*na koja će to činiti za sitan interes“.

  Prepoznaješ li se, Mr Biggy???

 39. Svako imalo pametan, koji je zelio vidjeti objektivno sa ove distance moze primjetiti da je SNSD 2006 godine doveden na vlast po diktatu medjunarodnog faktora. Sve je sistematski radjeno da se vlast ponizi,ucjeni,sto vise omrazi kod obicnog naroda. A kako je to radjeno, smjenama, raznim zabranama, ucjenama cak i ogranicavanjem slobode tj. zatvaranjem po medjunarodnim vojnim bazama tipa. baza ORAO Zivinice-Tuzla. Naravno onda su svi cekali SNSD da dodje da odbrani Srpsku svi napadi prestaju, sve smjene prestaju itd. Meni kao obicnom gradjaninu sa ove distance je tek jasno sta se iza brda valjalo tih godina. Imalo normalan gradjanin vidi da su ovo gluposti sto ovaj istroseni politicar prica, nezavisnost Srpske u ovim trenucima a najvjerovatnije i buducim je cista iluzija politicki, a i vojno. Previse smo razrudjena i nekompaktna cjelina (NAJVISE ZAHVALJUJUCI GOSPODI IZ GORE POMENUTE STRANKE-BRCKO) da bi mogli trenutno nesto raditi na tom planu.

  Nisam clan ni jedne stranke te bih molio gospodu stranacke botove da me ne napadaju i prozivaju, a za normalnu konverzaciju sam raspolozen.

 40. Svako imalo pametan, koji je zelio vidjeti objektivno sa ove distance moze primjetiti da je SNSD 2006 godine doveden na vlast po diktatu medjunarodnog faktora. Sve je sistematski radjeno da se vlast ponizi,ucjeni,sto vise omrazi kod obicnog naroda. A kako je to radjeno, smjenama, raznim zabranama, ucjenama cak i ogranicavanjem slobode tj. zatvaranjem po medjunarodnim vojnim bazama tipa. baza ORAO Zivinice-Tuzla. Naravno onda su svi cekali SNSD da dodje da odbrani Srpsku svi napadi prestaju, sve smjene prestaju itd. Meni kao obicnom gradjaninu sa ove distance je tek jasno sta se iza brda valjalo tih godina. Imalo normalan gradjanin vidi da su ovo gluposti sto ovaj istroseni politicar prica, nezavisnost Srpske u ovim trenucima a najvjerovatnije i buducim je cista iluzija politicki, a i vojno. Previse smo razrudjena i nekompaktna cjelina (NAJVISE ZAHVALJUJUCI GOSPODI IZ GORE POMENUTE STRANKE-BRCKO) da bi mogli trenutno nesto raditi na tom planu.

  Nisam clan ni jedne stranke te bih molio gospodu stranacke botove da me ne napadaju i prozivaju, a za normalnu konverzaciju sam raspolozen.

 41. Ниси то написао, то си појаснио накнадно да си мислио.
  Лепо си написао да једни се само показују у цркви. Сам сам, признајем, закључио из тога да су ови други искрени верници. Има још десетине бруталних закључака које си извео.

  Е па ти вређаш људе тиме, болесниче.

  Боли ме, ко и за овог Личанина, патка ко си. Ти пишеш глупости и лажи, вређаш и делиш људе.

  Оптужујеш друге да су плаћеници…а ти добијаш плату да коментаришеш на Фронталу. Препознајеш ли се?

 42. KOGNITIVNO NE GO*NITIVNO

  Moraš ući u proces promišljanja pa da njegov produkt ima istinitu vrijednost („Сам сам, признајем, закључио из тога да су ови други искрени верници.“)

  I ostali zaključci su ti antipodni, jednako kao što je i ovaj.

  Za svoju platu (iako nije fer da mi u svakom drugom postu ulaziš u detalje koje ja ne krijem o sebi a ti kriješ „ko guja noge“) ja dnevno, u prosjeku, napiše, 1,4 teksta. Moja plata je 880 KM plus topli obrok. I o njenom iznosu si ovdje, ukoliko se dobro sjećam, lagao bezočno. I više puta, da je 2.000 KM i slično. Pristajem da svako, zato što platu primam od javnog novca, ima pravo da analizira moj rad. Ali mora znati nešto o tome. Malo li je mjesečno napisati preko 40 tekstova za 880 KM???

  Za razliku od vas ljudi-krpa, ja sam čovjek od ličnog integriteta. Ne postoje pare, niti autoritet, niti interes, niti bilo šta deseto što mi može zabraniti da, u svoje slobodno vrijeme, pišem; da pišem šta hoću, šta mislim, kako mislim i o o kome mislim.

  To vi, prodane duše, nikada razumjeti nećete.

 43. Значи, лоше се сећаш, никад нисам говорио о твојој плати, подваљујеш као моје коментаре са лажних профила… ако сад кажем и да помало постајеш сенилан, увредићеш се.

  Твоје је прошло, а ти си се давно продао.

  Богтејебо, па овај има 1 000 марака за комантарисање по Фронталу и приговара неком за непотизам. И он није, али остали јесу продане душе.

  Де молим те немој ми се обраћати више. Болестан си и гадиш ми се. Једино је добро што ће биологија обавити своје.

  Ти уопште немаш појма с ким дискутујеш, не пратиш профиле и удараш ко „максим по дивизији“.

 44. Ја би за 1 000 марака бар се потрудио да посао обавим како треба, не би такве глупости ваљао.

  Озбиљно требају размислити о неком другом.

 45. JOŠ LAŽI

  Takođe, pustio sam te da lažeš vezano za moje radno vrijeme; da se dobro izlažeš i ofiraš; kako motive tako i pravac pisanja. Da svi vide da si crvena drukara.

  Naime, u desetinama postova pisao si kako ja komentarišem na Frontalu u radnom vremenu. Pustio sam te da javnost vidi koliki si podlac.

  A radi se o tome da moje radno vrijeme nije administrativno, od 7 do 15. Radim kad se zbivaju događaji, a kad svi idu kući ja piše. Tako se, recimo, može vidjeti da sam tekstove objavio u 17, 19, 24, pa čak i 3:00 časova. Za državne praznike redovno radim. Kao što će biti sad, za Vaskr. Itd, itd… Kao što i sada pišem.

  To, po ko uzna koji put, dokazuje kako ja piše istinu a ti laži. I da si bezobzirni i bezobrazni lažljivac. Isto kao i šef ti, Milorad Dodik, jer takve stvari se ne rade bez interesa.

  Fršten???

  P.S: Nekompetentan si da ocjenjuješ novinarski rad. Štaviše, ne radim samo novinarski posao, ali i o tome sam već pisao. De, reci nam, mrčo, šta ti radiš, da vidimo tvoje profesionalne reference i kvalitet rada!

 46. „Ne postoje pare, niti autoritet, niti interes, niti bilo šta deseto što mi može zabraniti da, u svoje slobodno vrijeme, pišem; da pišem šta hoću, šta mislim, kako mislim i o o kome mislim.“

  Zanimljivo je da KARALIZAČ, od kako pišem ovde, nikada nije mislio malo šire. Uvijek je mislio od Dodika do Dodika pa preko Dodika i sve do Dodika. Kako je samo moguće da za nekolike godine ne napisa niti jednu jedinu riječ o Bosiću, Tadiću, Stevandiću, Bojiću, Krajišniku, Karadžiću i ostalim da ih ne nabrajam. Kako je to moguće da nema mišljenje ni o kome drugom osim o Dodiku. KARALIZAČKI zar ne?!?!?!?!?!?!?

 47. Знам, знам… ти имаш флексибилно радно време, као и сви остали у администрацији.

  Шта год да радиш, 1000 марака је пуно. Не вредиш.

  Хахаха….каква опседнутост Додиком, то је невероватно.

 48. ČITAŠ LI TI IKAD IŠTA, JARANE

  Što lažeš, ba, papak? ha!?

  Od svih pobrojanih nisam pisao jedino o Stevandiću i o Bojiću. Ljude ne znam „s glave“ niti vladam informacijama o njima. Zato nisam nikad ni pisao.

  Nego… stvarno, što ti tako… mator čovjek a stalno lažeš? zar ne znaš da to nije fino? Dobre deke ne lažu, ne varaju, ne kradu, rječju: ne esnesdeaju! 😉

 49. TC, TC, TC… OPET LAŽEŠ

  Strašno kako lažete. Vi SNSD-ovske drukare.

  Pa ja samo post ranije napisao da mi je plata 880 KM a ti pišeš da mi je 1.000 KM.

  Ne, nije moja plata prevelika. Imam dvadeset godina radnog iskustva. Stotine napravljenih radijskih i televizijskih priloga, još više objavljenih tekstova… imresivan CV. imam iza sebe kooautorstvo dokumentarnog filma koji je dobio drugu nagradu na festivalu u Beogradu, najčitaniji autorski tekst na internetu u BiH u jednoj od godina…. Ne, moja plata defitivno nije prevelika.

  Plate u „realnom sektoru“ su premale. Bijedne. Nisu ni socijalna pomoć, u poređenju sa njima moja plata izgleda prevelika. Ja sam visok 187 cm, ali na fotografiji sa Divcem izgledam kako liliptanac.

  Nisam preokupiran Dodikom; ne personalno. Više fenomoenološki. I to sa stanovišta socijalne patologije. Profesionalno me zanima posljednji diktator na Balkanu. I podanički odnos prema njemu, Pokušavam da razumijem kako mogu slijepo za njim da idu ljudi kojima svakodnevno psuje majku; zanima me i „krajnja pamet“ lika koji, znajući da nema pravo više da se kandiduje za predsjenika, želi da uvede predsjednički sistem; vjerovatno, potom i monarhiju; koji želi da štampa novac, kad hoće i koliko hoće; koji kontroliše izvršnu, sudsku i zakonodavnu vlast; koji ukida slobodu misli; formira policijske jedinice kojima želi da razbija demonstracije koje su sasvim izbjesne protiv njegovog asolutizna…

  Zar sve ovo nisu sasvim legitimne teme koje treba da zanimaju svakog pojedinca koji s ebavi promišljanjem društvenih odnosa i pojava?

 50. TC, TC, TC… OPET LAŽEŠ

  Strašno kako lažete. Vi SNSD-ovske drukare.

  Pa ja samo post ranije napisao da mi je plata 880 KM a ti pišeš da mi je 1.000 KM.

  Ne, nije moja plata prevelika. Imam dvadeset godina radnog iskustva. Stotine napravljenih radijskih i televizijskih priloga, još više objavljenih tekstova… imresivan CV. imam iza sebe kooautorstvo dokumentarnog filma koji je dobio drugu nagradu na festivalu u Beogradu, najčitaniji autorski tekst na internetu u BiH u jednoj od godina…. Ne, moja plata defitivno nije prevelika.

  Plate u „realnom sektoru“ su premale. Bijedne. Nisu ni socijalna pomoć, u poređenju sa njima moja plata izgleda prevelika. Ja sam visok 187 cm, ali na fotografiji sa Divcem izgledam kako liliptanac.

  Nisam preokupiran Dodikom; ne personalno. Više fenomoenološki. I to sa stanovišta socijalne patologije. Profesionalno me zanima posljednji diktator na Balkanu. I podanički odnos prema njemu, Pokušavam da razumijem kako mogu slijepo za njim da idu ljudi kojima svakodnevno psuje majku; zanima me i „krajnja pamet“ lika koji, znajući da nema pravo više da se kandiduje za predsjenika, želi da uvede predsjednički sistem; vjerovatno, potom i monarhiju; koji želi da štampa novac, kad hoće i koliko hoće; koji kontroliše izvršnu, sudsku i zakonodavnu vlast; koji ukida slobodu misli; formira policijske jedinice kojima želi da razbija demonstracije koje su sasvim izbjesne protiv njegovog asolutizna…

  Zar sve ovo nisu sasvim legitimne teme koje treba da zanimaju svakog pojedinca koji s ebavi promišljanjem društvenih odnosa i pojava?

 51. Nadajmo se da ce poslije KUMOVA doci na red i Radmanoviceva imovinska lista te da ce sve imati i sudski epilog…
  Inace, cinjenica da nam ovakvi vladaju i predstavljaju se kao nasi spasioci najbolje govori koliko smo nisko pali….

 52. Превисока, превисока плата за ништа.

  Човек такве „биографије“ требао би да има шта да каже, да види ко је какав коментатор, шта пише и за шта се залаже. Нарочито не би требао да „затире“ семе јер неко нема мишљење попут њега.

  Исто тако, нападаш бољег од себе. И немаш појма то о чему пишеш или због неупућености или јер си плаћен да то тако радиш.

 53. Ama – pindvini dragi – malo zdravog razuma i sve je jasno.

  Ko vodi RS u nezavisnost? – Da mu je stalo do RS i nezavisnosti, da li bi 90-tih švercovao ili bi upotrijebio svoju tjelesinu sve sa brojem cipela 107.

  Da mu je stalo do nezavisnosti – da li bi uništio ekonomsku bazu za to što treba da postane nezavisno?

  Mislim – u redu – legitimno je prosipati takve gluposti i ložiti sirotinju, ali, ovi botovi su zaista izabrali pogrešno mjesto da brane ovakve nebuloze?

  J-ga, evo, ljudi, ovdje – komentatori – znaju sastaviti prostu rečenicu, što je već dovoljan znak da ovakva mafijaška priča jednostavno – ovdje – ne prolazi…ako neko zna sastaviti rečenicu, vidi i da su ovo teške koještarije…

  Idite “botujte“ u neku grupu za podršku oboljelim od alzhajmera botovi dragi…

 54. Mislim da je ovo kljucno:
  Pokušavam da razumijem kako mogu slijepo za njim da idu ljudi kojima svakodnevno psuje majku; zanima me i „krajnja pamet“ lika koji, znajući da nema pravo više da se kandiduje za predsjenika, želi da uvede predsjednički sistem; vjerovatno, potom i monarhiju; koji želi da štampa novac, kad hoće i koliko hoće; koji kontroliše izvršnu, sudsku i zakonodavnu vlast; koji ukida slobodu misli; formira policijske jedinice kojima želi da razbija demonstracije koje su sasvim izbjesne protiv njegovog asolutizna…

  Ja mogu razumjeti porive i niske strasti ove interesne druzine zvane ponekad i SNSD olicene u likovima Dode, Spirketa, Radmana, Barbike i ostale brace Dalton, ali jos uvijek pokudsam da razumijem : KAKVI SMO MI TO LJUDI???

  Ne pomaze mi ni Dobrica Cosic:

  “Kakvi smo mi to ljudi? Kakav smo mi to narod?… Između Azije i Evrope, na granici vera, carstava, ginuli smo nerazumno, više za druge nego za sebe… i ne stekosmo ni jednog vernog prijatelja. Taj nesrećni i prokleti srpski narod! U Evropi smo danas jedina država koja nema nijednog istinskog prijatelja. Nijednog! Ali nas Bog opet sačuva. Sačuva nas zbog nečeg. I za nešto.
  Dobrica Ćosić, Vreme smrti

  Samo malo mi pomazed a shvatim sebe i moj narod ekonomista Branko Dragas:
  Srbi su jedini narod na svetu koji se kurči.

  Kurčenje je uništavanje samog sebe uz povik – Ko ga jebe!

  ,,Ko ga jebe“ je povik srpskih političara.
  Političari su ološ.
  Oni žrtvuju Srbe za svoje lične interese.

  Srbi slepo slede svoje vođe. Obožavaju ih dok su na vlasti.
  Kada zbog njih nastradaju, Srbi kažu – ko ga jebe!
  I nađu nove vođe.
  Koji su još gori od onih pre njih.
  Srbi onda još više stradaju.
  Ko ga jebe! Stradanje je jedino sigurno.

  Tako Srbi polako, ali sigurno nestaju.
  Na opšte zadovoljstvo njihovih neprijatelja.
  U stvari, Srbi su najveći neprijatelji sami sebi.
  Tačnije, srpski političari su najveće ubice Srba.
  Ko ga jebe!

  Srbi iz istorije nisu ništa naučili.
  Srbi brzo opraštaju i još brže zaboravljaju.
  Ko ga jebe!

  Srbi su sposobni za sve, osim za bavljenje politikom.
  Politika je kurva, kažu Srbi i glasaju za političare.
  Ko ga jebe!

  Srbi ne vole svoje pametne ljude.
  Progone ih, proteruju i kažnjavaju.
  Šta će im pametni ljudi? Političari su pametniji.
  Mogu Srbi bez svojih pametnih ljudi.
  Ko ga jebe!

  Srbi se sprdaju.
  Sprdaju sa sa svim na svetu.
  Sprdaju se i sa Bogom.
  A najviše se sprdaju sami sa sobom.
  Ko ga jebe?

  Srbi veruju da su nebeski narod.
  Ne znaju da računaju.
  Ne znaju da trguju.
  Ginu za tuđe interese.
  Ko ga jebe!

  Srbi znaju ko upravlja svetom.
  Ustali su protiv Familije.
  Prvi. Sami.
  Stradaju.
  Ko ga jebe!

  Gde je kraj tom kurčenju?

  Srbi, poslušajte!
  Zaboravite – Ko ga jebe!
  Naučite – Ko ga plaća?

  Kada vas pljuju što ste Srbi – Ko ga plaća?
  Kada vas političari lažu – Ko ga plaća?
  Kada vas vođa gura u EU – Ko ga plaća?

  Naučite – novčane tokove.
  Naučite – knjigovodstveno knjiženje.
  Naučite – da ste mali za svetske ratove.
  Naučite – da trgujete i da zarađujete.

  Odbranite – svoju drevnu istoriju.
  Odbranite – svoju naciju.
  Odbarnite – kulturu i identitet
  Odbranite – državu

  Uzdignite – Srbiju.
  Učite!
  Radite!
  Borite se!

  Srbi ne mogu bez Srbije.
  Srbija može bez Srba.
  Tada više nije Srbija.

  Beograd, 09.09.2014

 55. Да мој пријатељ и велики српски родољуб Бранко Драгаш са чијим ЕКОНОМСКИМ ПОКРЕТОМ имамо потписан споразум о сарадњи од 04.01.2014 године.

  Браво саша.

 56. Pretenciozna sprdačina od fenomenologije kontradiktorne samoj sebi, u formi sarajevske jalijske frazeologije i nepovezanih stranih reči bez potrebe i smisla, ni za jotu odmaknuta od floskula kilavog Bosića i sarajevskih portala.

  A sve opet, naravno (može li drugačije) iz “nezavisnog” ugla stranačkog novinara. Može li tužnije i to na Veliki petak,najtužniji hrišćanski dan.

 57. Колико је јадно кад се снсд трол позива на часног генерала Лисицу?

  У изјави за емисију „Одговорно No.1“ РТРС из маја 2013. рече да је власт ненародна и сама себи сврха, те да се не би одазвао позиву на мобилизацију. Сигуран сам да поново не би ни Радмановић, али му то не смета да даје овакве изјаве. Генерал Лисица је презирао ратне профитере попут Додика.

  Један од челних људи акције „Септембар ’93.“ рече да су ови данас још гори.

 58. Najtužniji hrišćanski praznik i otvorena mržnja – sve to u jednoj rečenici.

  To je, Camus, s logičke tačke – contradictio in adjecto – s psihopatološke – potpuni rascjep ličnosti…

 59. Браћо Срби, данас на најатужнији дан за сваког истинског вјерника, не дозволите да вас они којима тај дан ништа не значи испровоцирају и у увуку у гријех.

 60. За разлику од тебе, ја се позивам на релевантан извор којим недвосмислено потврђујем своје наводе. За разлику од тебе који фрцаш паушалним бројкама.

  У његовим књигама је јасно дефинисана узрок, последица и начин извршавања ратног профитерства, уплетеност структура. Нема профитерства без власти.

  СДС је спровео погубну политику, ратно профитерство и у пар наврата сољење памети у вези војске баш том генералу. Врхунац лицемерства је хваљење како су они створили РС.

  О Додику мислите шта хоћете. Засигурно је бољи од оних који га нападају. Такви виде проблем у мени иако их странка финансира из буџета са 1000 КМ или су скупљали гласове за СДС. А ја се залажем за јако грађанско друштво, јаку личну иницијативу.

  Ја никад нисам сугерисао како да употребите свој глас. Немојте никад дати глас Додику ако мислите да не ваља.

 61. PRVA I POSLJEDNJA OPOMENA KARALIZAČU….

  Neću ništa ni da demantujem ni da potvrdim, ni da prebacujem ni da dobacujem osim to da je na mala vrata rogatički KARALIZAČ mi provukao tezu da sam ja neki „loši deka“ koji nešto krade i laže. Ukoliko se to ponovi još jednom prvo slijedi dopis frontalu da se isti ukloni sa portala a zatim i tužba zbog nanešene duševne boli jer ja nikakav kradljivac nisam, niti član bilo koje partije pa da mi se jedan prostak iz Rogatice tako obraća.

 62. Све у свему, једна је квантитативна разлика између тврдњи Генерала из 90-их и тих новијих, ако их је било.

  У првима је сам учествовао, из прве руке и количина аутодеструкције је га натерала да напише две књиге у којима разоткрива поганост ратних власти. До детаља, како на ратном, тако и на профитерском нивоу.

  У свему оном новијем није учествовао, а кључна ствар је да никад није позвао да се на власт врати СДС. И хвала му за тп, херој до задњег дана. Као човек од интегритета, позвао народ да гласа за бољу власт.

  И ја се са тим слажем.

 63. SAMO TI RADI SVOJ POSAO
  (A JA ĆU SVOJ)

  U Jasenovcu je Starac Vukašin (iako nije bio mnogo star, no je krijući se po šumi sav bio zarastao u već prosedu bradu), januara 1943. godine, pogubljen od ustaškog koljača Žila Friganovića. To stradanje je opisao doktor Nedo Zec, takođe jedan od preživelih Jasenovačkih logoraša, pod naslovom “Samo ti, dete, radi svoj posao”.

  Ustaški zlikovac Friganović, videći Vukašina, postarijeg seljaka, kako spokojna lica i s nekim nedokučivim mirom na licu posmatra strašno klanje svoje Pravoslavne sabraće, dovede ga preko reda pred iskopanu jamu, gde su od ranog jutra klali i bacali nevine žrtve, te rešen da mu razbije taj mir i spokojstvo, zatraži od njega da vikne „Živeo Pavelić”.

  Kako Sveti Vukašin nije ništa odgovarao, nego je samo mirno i spokojno ćutao, ubica mu je nožem sjekao jedno po jedno uho i nos. Kada mu je mučitelj zapretio da će mu i srce iz grudi izvaditi, ako ne vikne pohvalu Paveliću (koji je, kao poglavnik zločinačke „Nezavisne Države Hrvatske”, tada sprovodio strahovit progon i zatiranje Pravoslavnih Srba svuda u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini), blaženi Mučenik Vukašin je, mirno pogledavši u mučitelja i kroz njega u Božju neizmernost, polako i razgovetno rekao: „Radi ti, dijete, svoj posao!”

  Ovaj odgovor i zračeći nebeski mir sa već krvlju pokropljenog lica Svetog Novomučenika razbesneo je ubicu, pa mu je u besu iskopao oči, isjekao srce, preklao mu grlo od uha do uha, i onda ga nogama sjurio u jamu.

  Mučitelj-ubica je zatim poludio, i ovo je sve ispričao u logorskoj ambulanti doktoru Nedu Zecu, koji je ovo kasnije i zapisao. Objavljeno je u zbirkama svedočenja preživelih logoraša iz Jasenovca.

 64. Mr Biggy, 10.04.2015. 22:42:57 [147164]

  Mentalno bolestan čovjek, davno sam to pisao ovde i iznosio dokaze kojima se to manifestuje.
  Nudio sam svoju pomoć, besplatno, dobrovoljno,ljudski…hrišćanski ali je odbio.
  U zadnje vrijeme je dosta dobro bio „miran“ tj pisao je onako fino nije „divljao“, ali ovih dana evo vidiš i sam.

 65. Da ne bi neko pogrešno shvatio da se nešto „rugam“ bolesnim ljudima jer smatram da se bolesnim ljudima treba pomagati pa makar bili oni i moji neistomišljenici.

 66. Јесу га с*ебали, сви су се уротили против њега.

  Има 1000+ марака да *ебе матер Додику. И да прича како је ко у Северној Кореји. Која иронија.

  Ја не могу замислити какав је то ментални склоп човека који оптужује да је неко диктатор, а он пљује тог „диктатора“ где год стигне и ником ништа.

 67. ŠABLONCI

  Bez trunke kreativnosti. Samo primjenjuju uputsvo R.V. za SNSD agitpropove koje glasi:

  KAD NE MOŽETE DA POBIJETE OBJAVLJENE INFORMACIJE VI, SVIM SREDSTVIMA, BLATITE AUTORA KOJI IH JE OBJAVIO.

 68. Karabaja, 11.04.2015. 08:04:37

  “KAD NE MOŽETE DA POBIJETE OBJAVLJENE INFORMACIJE VI, SVIM SREDSTVIMA, BLATITE AUTORA KOJI IH JE OBJAVIO.“

  У пракси то изгледа овако:

  РАДМАНОВИЋ:“ Донијећемо резолуцију о слободној и самосталној Српској.“

  КАРАБАЈА:“I alkotestiranje političara kao obavezna mjera“. (09.04.2015. 10:45:48)

 69. REZOLUCIJOM ĆEŠ ME REVOLUCIJOM ĆU TE

  Simo,

  Donesite rezoluciju po kojoj svi moramo isto misliti. A u Zakon o javnom redu i miru uvrstite da je drugačije mišljenje najveći prekršaj.

  Ne, ne, ne… bolje u KZ, neka neistomišljenje bude krivično djelo. Najteže.

  Da, da, da… uvedite i smrtnu kaznu. Za neistomišljenike.

  Eeeeee, tako je dobro, bravo ja, kako se vi niste ovog sjetili.

  https://www.youtube.com/watch?v=2HaHy4e3oBU

 70. Карабаја,

  одмах да ти кажем да сам против ове резолуције тако да твоја теорија пада у воду. Ја Радмановића нисам ни покушао бранити.
  Много пута сам овдје написао да је та прича о самосталности РС глупа.
  Једино ту причу оправдавам када из сараја крену приче о укидању РС. Тук на утук.

  Ја сам само реаговао на твоју констатцију да треба политичирима увести алкотест и са тим се слажем. Још сам допунио да би то требало радити и са државним службеницима и умјесто да се сложиш са мном, ти си попиздио и још те није прошло.

 71. ČUVARI SRPSKE I SRPSTVA, VELIKI PETAK 2015. ZDRAVI I NORMALNI LJUDI!

  Mr Biggy, 10.04.2015. 22:42:57

  Имамо Исуса Христа овде, богтејебо.

  Прикопчаног на буџет

  херц-трeф, 10.04.2015. 23:05:58 [147167]

  Mentalno bolestan čovjek, davno sam to pisao ovde i iznosio dokaze kojima se to manifestuje.

 72. SAMO TI RADI SVOJ POSAO
  (A JA ĆU SVOJ)

  И онда кад му кажеш да је плаћен да пише за једне, он се љути.
  ———————————————-

  Према твојој подели, ја сам од оних што се само показују у цркви.

 73. Кад им једниг дана обзнанимо банковне рачуне и имовинске картице, видејећеш да су знали шта раде. Бандити!

 74. Pa zasto cekati sa objavljivanjem imoviskih kartona ( stvarnih a ne laziranih ) ukljucujuci i bluzu rodbinu onda bi i “ siroke mase“ bolje razumjele njihovu brigu za RS , koju po rijecima 1 komentatora tretiraju kao privatnoj prodavniciu iz koje uzimaju po licnim procjenama.???

 75. А чему води ова прича и препуцавање у недоглед?! Мислим да би требали једни друге да мало искулирате, доста вас је!

 76. DOSTA JE

  Dosta je popuštanja. Zbog toga što pametniji, kulturniji, obrazovaniji i pošteniji stalno popuštaju, godinama nama vladaju budale, primitivci, analfabete i lopovi!

 77. Шупљом причом се неће то промијенити. Постоје много учинковитији, дискретнији и паметнији начини. Али треба то схватити и бити вољан тако поступати.

  Мада пљачка, криминал, корупција, подривање система, угњетавање народа, утаја, убиства… Све су то заједнички имениоци за већину бивших и садашњих!

 78. PRIJE SVEGA HRISTOS VASKRS!

  KARALIZAČA pametnog regrutovati u SDS da vidimo zaista koliko je pametan.
  Bio je ovdje neki Bojan iz BL, zaje*ao ga Nebojša iz Trebinja. Kada je pisao, toliko prepotentno i ponižavajući sagovornika, samo sam molio da što prije dođu ti izbori i da dečko „nisko padne“ i da se urazumi. Hvala Bogu tako i bi, sad ga nema nigdje, ali zato vjerujem da je postao bolji čovjek.

 79. Ako neko bi bio ljubazan da mi pronađe koliko je ovaj dečko osvojio glasova u Banjojluci i da ovde prodiskutujemo koliko bi bolje prošao da je pisao jezikom naroda a ne jezikom neozbiljnog klinje!

 80. VALA BAŠ NEMA SMISLA

  Pisati a biti totalno nepismen. Slično je kao biti ružan a ići na izbore za mis/ter. Đuturum a takmičiti se u atletici. Neznalica a ići na kviz, i slično.

  Nema smisla u samo dvije rečenici dva puta potvrditi da si nepismen. Totalno.

  Da vam dočaram:

  Prilog „nabolje“ označava nešto što se kreće u povoljnom pravcu i piše se spojeno „nabolje“.

  Ispravno bi bilo, dakle, napisati: „Poštujem svaku borbu nabolje, ali jedina iskrena želja mi je da moji SNSD-ovci idu „na bolje“ fotelje“.

  Tako bi bilo ispravno. I iskreno.

  Jer tako se piše po našem pravopisu.A i u pisanju treba biti iskren. To da greška nije bezazlena pokazuje već sljedeća rečenica kojoj nepismenost potpuno promijeni smisao:

  „Narodu na gore ne treba…“ Jer napisano ovako, rastavljeno „na gore“ označava pravac kretanja. Tako da dobijemo potpuno suprotnu (s)misao od željene. Ovako napisana rečenica znači:

  „Narodu ne treba da se kreće na gore“, odnosno narodu ne treba da se kreće uzlaznom putanjom!

  E baš treba. Samo nam to SNSD ne da! Zar u SNSD-u stvarno mislite da „narod ne treba na gore“!?

  Teško nama s vama.

  P.S. I ja mnooogo volim plesati, ali to ne radim zato što ne umijem!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *