Рачун за помоћ: До сада прикупљено 3,1 милион КМ

На рачуну за посебне намјене Министарства финансија Републике Српске, општем девизном рачуну и пеј пал рачуну до данас је прикупљено укупно 3.105.104 КМ за поплавама угрожена подручја и становништво. – На рачуну за посебне намјене Министарства финансија отвореном у НЛБ Развојној банци Бањалука, број рачуна 562-099-80946823-10, до данас је уплаћено 2.684.359 КМ", саопштено је из […]

понедељак, мај 26, 2014 / 16:48

На рачуну за посебне намјене Министарства финансија Републике Српске, општем девизном рачуну и пеј пал рачуну до данас је прикупљено укупно 3.105.104 КМ за поплавама угрожена подручја и становништво.

– На рачуну за посебне намјене Министарства финансија отвореном у НЛБ Развојној банци Бањалука, број рачуна 562-099-80946823-10, до данас је уплаћено 2.684.359 КМ", саопштено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.

У саопштењу се наводи да је на девизни рачун, отворен у Уникредит банци, прикупљено 387.763 КМ.

Пеј пал системом који је активан на интернет страници Владе Републике Српске и страници http://floodrelief.vladars.net/ грађани су за поплавама угрожена подручја Републике Српске донирали 32.981 КМ.0 КОМЕНТАРА

 1. Нама ништа није могло помоћи ни оних некадашњих сјајних и незамисливо великих 1,2 милијарде км на тзв. ескроу рачуну, а сад нас ове вуцибатине тјеше са неком сићом 3 милиона? Колико се штете може покрити са тим парама? 0,03%? Боље би било да се господа са власти одрекне својих мегаломански пребогатих станова, кућа, аута, разних сувишних објеката, локала, и на крају бар двије плате, е тек тад би се могло рачунати да помоћи народу има. До тада, мрка капа.

  Србија страхује, иако им је ЕУ распаковала ИПА фондове, предприступног кандидата за ванредне штете, а наша бједа остала ко просјаци по свијету, а код куће су ултрабогаташи.

 2. Srbija samo iz jednog izvora skupila 20 miliona…
  Vjerovatno da bi pomoc bila znatno veca da nije donijeta odluka da sve ide kod Tegeltije, ovako mrka kapa.
  Uostalom Mile veli da je steta mulijardu…

 3. A što ste skupili pomoć, svaka vam čast! Biće po 10 maraka po poplavljenoj glavi. Možda kum Putko pomogne, pa dva helikoptera – dva helikoptera, dobro je išta.

  Lijep pozdrav

 4. Tako je to kada nisu pravi,sposobni i posteni ljudi na vlasti,ne trude se dovoljno da pomognu narodu u poplavljenom podrucju….Za pocetak gospoda bi se trebala odreci svojih dnevnica i sl.u korist naroda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *