Пуцњава у Митровици, рањен један Србин

У пуцњави која се догодила у северном делу Косовске Митровице рањен је косовски Србин Д. М, заменик шефа Административне канцеларије косовске владе у Митровици. Шефица Административне канцеларије Адријана Хоџић изјавила је Танјугу да су осим њеног замјеника на мети маскираног нападача била још тројица њених колега. Инцидент се догодио у тренутку када су четворица радника […]

субота, децембар 8, 2012 / 12:58

У пуцњави која се догодила у северном делу Косовске Митровице рањен је косовски Србин Д. М, заменик шефа Административне канцеларије косовске владе у Митровици.

Шефица Административне канцеларије Адријана Хоџић изјавила је Танјугу да су осим њеног замјеника на мети маскираног нападача била још тројица њених колега.

Инцидент се догодио у тренутку када су четворица радника канцеларије изашла из једног од митровичких кафића и када је нападач који је имао фантомку на глави пуцао у њиховом правцу и погодио у ногу једног од њих.

Д. М. је указана помоћ у митровичкој болници након чега је пуштен на кућно лијечење.

Нападач је, према ријечима Хоџићеве, побјегао аутомобилом који га је чекао у непосредној близини.

Она је најоштрије осудила овај инцидент истичући да ће канцеларија у сарадњи са Еулексом покушати да буде дио стратегије у стварању сигурног окружења.

„Искористићу ауторитет да у граду завлада ред. Овакви инциденти су неприхватљиви”, истакла је Хоџић.

Косовски Србин Д. М. који се нашао на мети нападача није по први пут нападнут, претходно су нападачи у неколико наврата бацали бомбе у двориште његове куће која се налази у Звечану.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *