Провјере, па смјене – ако је скандал у ШГ Јахорина тачан

Мандат директора Шумског газдинства „Јахорина“ са Пала који је стављен Влади Републике Српске на располагање биће прихваћен као оставка, уколико се покажу као тачне информације АТВ-а да је радник овог газдинства, који је јавно рекао да четири мјесеци није примио плату, склоњен са свог радног мјеста, рекла је Срни шеф Бироа Владе Српске за односе […]

субота, март 30, 2013 / 08:20

Мандат директора Шумског газдинства „Јахорина“ са Пала који је стављен Влади Републике Српске на располагање биће прихваћен као оставка, уколико се покажу као тачне информације АТВ-а да је радник овог газдинства, који је јавно рекао да четири мјесеци није примио плату, склоњен са свог радног мјеста, рекла је Срни шеф Бироа Владе Српске за односе са јавношћу Вера Сајић.

"Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић је одмах након прилога Алтернативне телевизије реаговала и већ су извршене одређене провјере и остварени контакти", рекла је Сајићева.

АТВ је у вечерашњој информативној емисији "Вијести" објавила прилог у којем је један радник ШГ "Јахорина" са Пала изјавио да запослени у овом газдинству четири мјесеца нису примили плату, нити су им уплаћени доприноси, након чега је, према сазнањима ове медијске куће, склоњен са свог радног мјеста и пребачен на друго.0 КОМЕНТАРА

 1. Дајте то шумарство у Палама шест мјесеци Лазаревићу ако он то хоће и видјећете хоће ли бити крађе, колики ће бити профит, колике и какве ће бити плате и колико ће се одвојити новца за општину.

  Да би нешто направио мораш имати памет а бити директор шумокрадицама и муда, због тога сам оно изнад и тврдио.

  ШГ Пале направило за двије године 3 милиона дуга, шест мјесеци нема плате а шума се сјече, у исто вријеме Никола као предсједник рибара за двије године направио рибарски центар од 600.000 марака иако рибари имају неколике хиљаде марака годишње од дозвола.

  То се каже, ко зна, зна.

  Мој Галићу видиш да имаш за Пале тежак избор, надам се да ће ти овај коментар неко добронамјеран јавити.

 2. сутјеска, 30.03.2013. 22:02:44

  “Дајте то шумарство у Палама шест мјесеци Лазаревићу“

  Рами или Лазаревићу? Предлажем анкету на Фронталу.

 3. Сва локална шумарства треба вратити локалним заједницама, овај режимски криминал у тим предузећима је абнормалан и тамо треба само са пушкама ући да би се то легло криминала разбило!
  Куд ће већи криминал него кад додикова мафијашка влада најављује смањење доприноса локалним заједницама са 10% на 2%, а разлику, ваљда да ставе у усташе станковића гепек?

  Па матер ли вам кокошарску, људи за своју приватну шуму плаћају 13%, а додикова држава ко курва се извлачи на 2%??
  Само пушка ријешава ова питања, другачије не може!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *