Протести на Македонски начин: Теренцем на демонстранте

Македонска полиција ухапсила је возача и сувозача теренског возила које је у вријеме протеста опозиције у Прилепу улетјело међу демонстранте и повриједило три особе. Полиција је саопштила да је пијани возач "форда експлорер" синоћ одбио да се повинује полицијској наредби да заустави возило, те је појачао брзину возила у ударио у групу демонстраната. Троје демонстраната […]

четвртак, децембар 27, 2012 / 12:22

Македонска полиција ухапсила је возача и сувозача теренског возила које је у вријеме протеста опозиције у Прилепу улетјело међу демонстранте и повриједило три особе.

Полиција је саопштила да је пијани возач "форда експлорер" синоћ одбио да се повинује полицијској наредби да заустави возило, те је појачао брзину возила у ударио у групу демонстраната.

Троје демонстраната повријеђено је и пребачено у болницу, гдје су љекари констатовали тјелесне повреде.

Највећа опозициона странка Социјалдемократски савез Македоније /СДСМ/ за овај инцидент оптужила је владајућу партију ВМРО-ДПМНЕ.

Протести опозиције одржани су у већини македонских градова, а у пријестоници Скопљу хиљаду грађана на пола сата се блокирало једну од централних ракрсница.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *