Премијера \“Гарсоњере\“ у Народном позоришту

Нову представу на сцени „Петар Кочић“ Националног театра Српске поставио је редитељ Александар Пејаковић по тексту Имре Бенчика. Премијера је заказана за сриједу, 2. април, у 20.30 часова. – Представа обилује прељубницима, каријеристима, полтронима, снобовима и сличним малограђанским ликовима који долазе у комичне ситуације – каже глумица Љиљана Чекић. Глумица, коју је публика имала прилику […]

понедељак, март 31, 2014 / 16:03

Нову представу на сцени „Петар Кочић“ Националног театра Српске поставио је редитељ Александар Пејаковић по тексту Имре Бенчика. Премијера је заказана за сриједу, 2. април, у 20.30 часова.

– Представа обилује прељубницима, каријеристима, полтронима, снобовима и сличним малограђанским ликовима који долазе у комичне ситуације – каже глумица Љиљана Чекић.

Глумица, коју је публика имала прилику да гледа у бројним представама Народног позоришта, истиче да публику очекује много смијеха.
– Како су у центру радње мушко-женски односи, највећи број комичних сцена заснован је на брачној или потенцијалној превари – додаје глумица.
Чекићева, која је дио глумачке екипе у представама

Осим Љиљане Чекић, у "Гарсоњери" ће своје глумачке креације показати Рок Радиша, Миљка Брђанин-Бабић, Драгослав Медојевић, Ведрана Мачковић-Зубовић, Огњен Копуз, Раденка Шева, Бојан Колопић и Зоран Станишић. Сценографију за ову представу урадила је Драгана Пурковић Мацан, костиме Ивана Јовановић, док је кореограф глумица Миљка Брђанин-Бабић. Сарадник на сценском покрету је такође глумац, Рок Радиша, а Ведрана Мачковић-Зубовић је асистент редитеља.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *