ПДП: Посао чува Српску

Лидер Партије демократског прогреса /ПДП/ Младен Иванић изјавио је вечерас на предизборном скупу да је Бијељина значајно напредовала као други град по снази у Републици Српској, али да може и више ако у њој буде више одборника ПДП-а. "Посао чува Републику Српску, само нас биједа и сиротиња може уништити", поручио је Иванић и подсјетио на […]

недеља, септембар 9, 2012 / 08:40

Лидер Партије демократског прогреса /ПДП/ Младен Иванић изјавио је вечерас на предизборном скупу да је Бијељина значајно напредовала као други град по снази у Републици Српској, али да може и више ако у њој буде више одборника ПДП-а.

"Посао чува Републику Српску, само нас биједа и сиротиња може уништити", поручио је Иванић и подсјетио на залагање ПДП-а за више радних мјеста и боље газдовање привредом.

Носилац одборничке листе и општински лидер странке Славиша Марковић најавио велику кампању ПДП за најбољи изборни резултат у Бијељини.

Генерални секретар странке Игор Црнадак заложио се за веће учешће жена у власти и најавио фер кампању.

Скупу ПДП у Бијељини обратио се кандидат СДС-а за начелника Мићо Мићић, којег ПДП подржава на изборима, а поздрављен је аплаузом и након два лапсуса у којима се вратио у 2010. годину и ПДП назвао партијом "процеса".

Потпредсједник странке Ђуро Станојевић представио је пет политика које је ПДП креирао на републичком нивоу, а односе се на боље резултате у привреди и пољопривреди, веће запошљавање, боље образовање, здравство доступно сваком грађанину и за развој културе.

Станојевић је подсјетио на стару идеју ПДП о оснивању Дирекције за развој села која би замијенила садашњи Аграрни фонд, најавио да ће се заложити за продужење рока за легализацију објеката за још годину дана, за бесплатан превоз за све ученике у Бијељини, наставак радова на изградњи канализације и топлификације града.

Слоган ПДП на локалним изборима је "Све за Српску" и на локалном нивоу "Све за Бијељину".0 КОМЕНТАРА

  1. ха, ха, ха, својевремено обећали 40000 нових радних мјеста па продали 550 предузећа за мање од 20 милиона КМ и још повећали незапосленост… они кад би дошли тек би онда збрињавали своје и још више упропастили економију рс!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *