ПДП пита РТРС: Куд од Партизана и Звезде, да изаберете баш Ријеку?

Клуб посланика у Народној скупштини Републике Српске упутио је данас питање Радио-телевизији Републике Српске у којем се траже детаљи у вези са синоћњим преносом утакмице у оквиру Лиге Европе у фудбалу.

петак, септембар 29, 2017 / 13:39

У наставку је комплетно питање посланичког клуба:

Молимо вас да нам одговорите по којим сте критеријумима у четвртак, 28.9.2017. године, од великог броја мечева у оквиру утакмица Лиге Европе у фудбалу, изабрали да директно преносите утакмицу између АЦ Милана и НК Ријеке?

Посебно напомињемо да су исте вечери два српска клуба, Партизан и Црвена Звезда, играла своје утакмице Лиге Европе и да за ниједан меч није било преноса на РТРС-у.

Зашто сте се одлучили да између српских и хрватских клубова, на рачун претплатника у Републици Српској, изаберете баш хрватски?

Подсјећамо да Република Српска има Специјалне и паралелне везе са Републиком Србијом, које се огледају и у културној и спортској сарадњи. У складу с тим, везе би требало да се промовишу и на јавном сервису Републике Српске.

Чије интересе заступате? Колико сте свјесни чињенице да сте преносом утакмице хрватског клуба издали интересе Српске? Како ћете ово објаснити претплатницима?6 КОМЕНТАРА

 1. ‘Па нема ту ништа чудно, прохрватска власт, прохрватски и јавни сервис. Ја мислим да би ипак требали преносити утакмице неког већег клуба, што би рекао Вучић. Ријеку ионако само људи трпају.

 2. …Мате Ђаковић уредник ртрс,
  син Фрање Туђмана Мирослав Туђман,
  „ОН“састанак са Либерманом у Загребу,
  „ОН“ политички син Анте Марковића,
  подршка Мостару…,

  која је коалиција на дјелу није тешко закључити

 3. Kako ti je samo propao ovaj frontal.rs. Da sam na tvom mjestu ili bih ga ugasio ili bih presao na blog kao vaskovic. Tamo bar nema mogucnosti da se komentarisu njegove budalastine. Nekad su se ovdje javljali drazen78 i rajko vasic. Sada je i njima dosadilo.

  1. Није пропао Фронтал!
   Фронтал је само слика цијеле Републике Српске.
   Све је огољено до коске,све се види и зна, тако да је беспредметно да се овдје јављају људи који имају шта рећи, а истовремено се више нема шта рећи.

   Док је било народних пара, кредита, арчења, банчења, пијанчења, рикања, букања, садње уличне расвете по чукама гдје скоро нико и не живи, прескупих пепељара, трпања гласчке војске по 5на једну столицу, најскупљег аутопута у свијету који нигдје не води, дизања у зрак људи…,тада је била и на Фронталу једна групица паразита,дебила,ботова,жутокљунаца.., који су глуматајући некакву интелектуалну елиту биједно и јефтино покушавали све ово бранити и правдати.
   Тада је било и нормалних људи којима се нису могла олако продати муда под бубреге, који су им парирали,неки чак добронамјерно и наивно покушавали објашњавати ствари…., свако на свој начин

   Сада када је све спискано, огољено, але се намириле, или боље речено све мање имају од чега и даље гулити…,нема се више шта ни коме коментарисати ни писати . Све је за повраћку, тако да је остало само понешто сарказма и кратких упадица.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *