ПДП: Гаврановићева најава је доказ погубних посљедица власти СНСД

ПДП сматра да је најава Слободана Гаврановића да ће, ако побиједи на изборима, у Бањалуци отворити три нове јавне кухиње најдиректнији доказ да је СНСД-ова власт у последњих дванаест година имала погубне посљедице по грађане Бањалуке.  – Слободан Гавановић, који већ 12 година обавља функцију предсједника Скупштине града Бањалуке и предсједника Градског одбора, имао је […]

четвртак, септембар 20, 2012 / 15:09

ПДП сматра да је најава Слободана Гаврановића да ће, ако побиједи на изборима, у Бањалуци отворити три нове јавне кухиње најдиректнији доказ да је СНСД-ова власт у последњих дванаест година имала погубне посљедице по грађане Бањалуке.

 – Слободан Гавановић, који већ 12 година обавља функцију предсједника Скупштине града Бањалуке и предсједника Градског одбора, имао је кључну улогу у креирању политике у Бањалуци и зато носи највећу одговорност за све већи број сиромашних и незапослених у нашем граду – саопштено је из ПДП.

Уништавање бањалучке привреде, убијање бањалучког спорта, рекордна незапосленост и подјела Бањалачуна на оне који су уз СНСД и оне који нису само су неки од разлога због којих ће бирачи казнити и Гаврановића и СНСД, сматрају у ПДП.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *