ПДП: ЦХП ради за СНСД

Партија демократског прогреса сматра да је оглас објављен у дневној штампи од стране Центра за хуману политику срамотан, да представља директно мијешање у изборну кампању и доказује да овај Центар ради у функцији СНСД-а. Оптужбе на рачун главних опозиционих кандидата за начелнике Требиња и Градишке, Славка Вучуревића и Зорана Латиновића, које Центар за хуману политику […]

четвртак, септембар 27, 2012 / 13:24

Партија демократског прогреса сматра да је оглас објављен у дневној штампи од стране Центра за хуману политику срамотан, да представља директно мијешање у изборну кампању и доказује да овај Центар ради у функцији СНСД-а.

Оптужбе на рачун главних опозиционих кандидата за начелнике Требиња и Градишке, Славка Вучуревића и Зорана Латиновића, које Центар за хуману политику износи десетак дана прије избора, кроз плаћене огласе, су најгора могућа злоупотреба невладиног сектора и најотвореније стављање у службу режима – саопштено је у ПДП.

– Центар за хуману политику веома добро зна да опозиција не може носити одговорност за постојање тендерске, пореске, струјне и других мафија, нити носи одговорност за мале пензије и социјална давања, јер СНСД и њихови партнери имају већину у Одбору, као и у Народној скупштини РС – сматрају у ПДП.

У овој партији кажу да се овим потезом Центар за хуману политику у потпуности дисквалификовао као објективна невладина организација и легитимисао се као пропагандистичка експозитура СНСД-а.

ПДП ће, поводом овог случаја, размотрити и покретање судске тужбе тако да ће Центар за хуману политику имати прилику да своје тврдње из огласа докаже и на суду.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *