Павловић: Јовановић ће побједити у Братунцу

Предсједник братуначког одбора СРС „Др Војислав Шешељ“ Војин Павловић изјавио је данас да је након предизборних скупова одржаних у 23 мјесне заједнице евидентно да ће кандидат СНСД-а Миладин Јовановић побиједити на изборима за начелника општине Братунац. "Јовановић, кога и ми подржавамо за начелника, присуствовао је на свим нашим предизборним скуповима за одборнике гдје је добио […]

недеља, септембар 23, 2012 / 16:45

Предсједник братуначког одбора СРС „Др Војислав Шешељ“ Војин Павловић изјавио је данас да је након предизборних скупова одржаних у 23 мјесне заједнице евидентно да ће кандидат СНСД-а Миладин Јовановић побиједити на изборима за начелника општине Братунац.

"Јовановић, кога и ми подржавамо за начелника, присуствовао је на свим нашим предизборним скуповима за одборнике гдје је добио апсолутну подршку као кандидат СНСД-а да након 11 година владавине СДС-а донесе промјене набоље овој општини и њеним становницима", рекао је Срни Павловић.

Он је оцијенио да је локална власт најодговорнија што се за 12 посљедњих година из Братунца иселило око 10.000 Срба, што није отворено ниједно радно мјесто, што се број запослених смањује а незапослених повећава и што је опште социјално–економско стање катастроФално.

Павловић је позвао све српске бираче да гласају за Јовановића и да тако не расипају гласове, да би његова побједа била што убједљивија и да је након 7. октобра не би могло угрозити око 800 гласова у одсуству као и поштом који су претежно бошњачки.

На локалним изборима 7.октобра за начелника општине Братунац кандидовано је пет српских и један бошњачки кандидат, а на бирачком списку је око 12.900 Срба и нешто више од 5.000 Бошњака.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *