Парастос за погинуле и нестале бораце из Бање Луке

У Мјесној заједници Залужани у Бањој Луци данас је служен парастос за 127 погинулих и несталих бораца Војске Републике Српске из бањолучких мјесних заједница Залужани, Пријечани и Куљани. Предсједник Мјесне борачке организације Залужани Радосав Бањанин рекао је да се парастос служи сваке године за погинуле и нестале борце код спомен-паноа, на којем су исписана њихова […]

субота, јул 25, 2015 / 14:13

У Мјесној заједници Залужани у Бањој Луци данас је служен парастос за 127 погинулих и несталих бораца Војске Републике Српске из бањолучких мјесних заједница Залужани, Пријечани и Куљани.

Предсједник Мјесне борачке организације Залужани Радосав Бањанин рекао је да се парастос служи сваке године за погинуле и нестале борце код спомен-паноа, на којем су исписана њихова имена и постављене њихове слике.

Предсједник мјесне Организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Винка Вученовић рекла је да је парастос најмање што може да се учини за оне који су своје животе дали за Републику Српску.

"Настојим да подсјетимо и да све мајке позовемо на ово обиљежавање како бисмо им указали да нису саме ни овог дана нити цијеле године", рекла је Вученовићева, истичући да је у плану подизање спомен-обиљежја за страдале.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *