Откривена фабрика Адидаса у Бањој Луци

У Приватном предузећу „Степ“ из Бањалуке, чији су власници Данко и Ђорђе Јанковић, откривена је нелегална производња „Адидас“ обуће и пронађени производи ове марке процијењени на 5.700 КМ, речено је Срни у Полицији Републике Српске. Нелегална производња „Адидас“ обуће откривена је у понедјељак, 11. јуна, а сумња се да је вршена од почетка 2010. године. […]

среда, јун 13, 2012 / 10:11

У Приватном предузећу „Степ“ из Бањалуке, чији су власници Данко и Ђорђе Јанковић, откривена је нелегална производња „Адидас“ обуће и пронађени производи ове марке процијењени на 5.700 КМ, речено је Срни у Полицији Републике Српске.

Нелегална производња „Адидас“ обуће откривена је у понедјељак, 11. јуна, а сумња се да је вршена од почетка 2010. године.

Приликом контроле објекта у Карађорђевој улици утврђено је да се у производном погону предузећа „Степ“ налазе готови производи марке „Адидас“ у вриједности 5.700 КМ, репроматеријал и жигови за производњу брендиране обуће.

Акцију је извршила бањалучка полиција у сарадњи са тржишним инспектором Републике Српске, уз сагласност Окружног тужилаштва из овог града.

У току је докуметновање кривичног дјела недозвољена трговина против власника предузећа „Степ“.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *