Oсим: Од навијача више штете него користи

Тренер Жељезничара огорчен због казни од 80.000 КМ, али и рушења угледа које су изазвали навијачи клуба са Грбавице. „Не разумијем гдје то води“. "Молио бих да нас више не подржавају на начин на који су нас подржавали. Буквално смо више штете него користи имали ове године. Три домаће утакмице, 14.000 евра казне. Искрено, од […]

уторак, септембар 11, 2012 / 12:31

Тренер Жељезничара огорчен због казни од 80.000 КМ, али и рушења угледа које су изазвали навијачи клуба са Грбавице. „Не разумијем гдје то води“.

"Молио бих да нас више не подржавају на начин на који су нас подржавали. Буквално смо више штете него користи имали ове године. Три домаће утакмице, 14.000 евра казне. Искрено, од те подршке немамо ништа. Не стављам све у исти кош, али не могу ни појединачно говорити: Ти си добар, ти ниси", рекао је Осим у интервјуу за званичну Фејсбук страницу Жеље.

Додао је да је прошле године било мало навијача на трибинама у односу на резултате које је клуб постигао. Ове сезоне бројчано посјете су добре, али понашање је довело до великих новчаних казни које клуб из кола у коло мора платити.

"Не знам шта се дешава, али нама таква подршка није потребна. Стално смо у минусу. Сваку утакмицу. Чак и Марибор, гдје имаш 55.000 КМ приход од улазница, платиш 57.000 казне. А гдје је ту још 14.000 КМ за стадион Кошево, 10.000 за обезбјеђење… Против Борца минус, сад против Славије минус… Не разумијем гдје то води".

Према његовим ријечима, Жељо је успјешан клуб у којем се максимално транспарентно ради, али му није јасно зашто мора да плаћа толике казне – 80.000 КМ за три утакмице.

"Шта би било да не играмо добро, да нешто мутимо?! Не знам шта ми као клуб више можемо учинити. Имамо најјефтиније карте, смијешну цијену годишњих улазница, ниједан првак на свијету нема јефтиније карте. Шампион Тогоа их нема. Као навијач увијек имаш приступ. На тренинг, на предсједништво, састанак с ким хоћеш. У Енглеској не можеш прићи играчу или тренеру… И опет не ваља", љут је шеф струке Жеље на своје навијаче.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *