Одборнички мандат је од Бога дат

Човјек који је добио више од 11000 гласова на протеклим Локалним изборима није расположен да уопште разговара с новинарима. Након избора започели смо серију интервјуа са одборницима у локалним скупштинама, који су на изборима добили највише гласова у својим срединама. Намјера нам је била да први интервју направимо са шампионом у освојеним гласовима, кандидатом Српске […]

недеља, март 17, 2013 / 06:35

Човјек који је добио више од 11000 гласова на протеклим Локалним изборима није расположен да уопште разговара с новинарима.

Након избора започели смо серију интервјуа са одборницима у локалним скупштинама, који су на изборима добили највише гласова у својим срединама.

Намјера нам је била да први интервју направимо са шампионом у освојеним гласовима, кандидатом Српске демократске странке у Добоју, Небојшом Марићем, који је касније постао замјеник градоначелника Добоја.

Након смс порука, позива, два електронска писма са питањима, није стигао одговор нити било каква информација од господина из Добоја. Позвали смо СДС у Добоју гдје нам је сугерисано да поново пошаљемо питања. Прошло је више од мјесец дана од када нам је обећано да ће “одговори бити достављени“ господину.

Индиректно смо сазнали да “он не воли одговарати на питања“ .

Човјек иза којег стоји 11 хиљада гласача, прије или касније мораће научити да одговара на питања, јер радно мјесто у служби грађана Града Добоја није приватна фирма већ јавна функција коју плаћају грађани и која постоји због грађана Добоја и свих грађана Републике Српске.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *