НСП: Пресуда Санадеру и ХДЗ-у је опомена Додику и СНСД-у

Пресуда која је јуче изречена у Загребу бившем Хрватском премијеру и предсједнику некада највеће и најмоћније политичке партије у Хрватској показује шта ће се десити Милораду Додику и СНСД- у, сматрају у Новој социјалистичкој партији. Извлачење новца из јавних предузећа ради личне користи и куповине изборне воље бирача уз кориштење институција власти у служби политичке […]

среда, март 12, 2014 / 19:53

Пресуда која је јуче изречена у Загребу бившем Хрватском премијеру и предсједнику некада највеће и најмоћније политичке партије у Хрватској показује шта ће се десити Милораду Додику и СНСД- у, сматрају у Новој социјалистичкој партији.

Извлачење новца из јавних предузећа ради личне користи и куповине изборне воље бирача уз кориштење институција власти у служби политичке партије, идентичан је сценариј владајућег режима у Републици Српској на челу са Милорадом Додиком, кажу у НСП.

У овој странци сматрају да је ово за сваког нормалног човјека јасан путоказ шта ће се десети када на изборима, било редовним или ванредним, ова гарнитура мафијаша оде са власти.

Правда јесте некада спора, али је сигурно достижна, закључују у НСП.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *