Нови изглед полицијских возила Брчко дистрикта

Полиција Брчко дистрикта БиХ прије неколико дана усвојила је нови правилник који регулише изглед службених полицијских возила. Одмах након усвајања правилника, кренула је реализација новог изгледа полицијских возила. На возилима, осим грба, натписа „полиција и 122“, примијетна је и нова рефлектујућа фолија која ће омогућити грађанима да возила лакше примијете,  те wеб страница полиције Дистрикта. […]

петак, август 3, 2012 / 15:07

Полиција Брчко дистрикта БиХ прије неколико дана усвојила је нови правилник који регулише изглед службених полицијских возила.

Одмах након усвајања правилника, кренула је реализација новог изгледа полицијских возила.

На возилима, осим грба, натписа „полиција и 122“, примијетна је и нова рефлектујућа фолија која ће омогућити грађанима да возила лакше примијете,  те wеб страница полиције Дистрикта.

Грађани већ од данас имају прилику да на путевима Дистрикта виде нови изглед Полицијских возила, а нови дизајн полицијских возила израдила је реномирана брчанска фирма “Виагомедиа”.

Брчанска Полиција, осим што се може похвалити одличним професионалним резултатима, од данас се такође може похвалити и бити примјетна на путевима са новим модерним изгледом.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *