Нови Икс мен хит на благајнама

Досадашњи Икс-мен филмови остварили су зараду од 500 милиона долара у свијету, али изгледа да ће нови наставак о мутантима суперхеројима оборити рекорде. Остварење Дани будуће прошлости превазишло је на топ-листи гледаности све филмове франшизе, и потиснуо чак и до сада неприкосновеног Аватара, који је имао највеће глобално отварање. На сајту Ротен Томатос остварење Икс-мен: […]

уторак, мај 27, 2014 / 13:32

Досадашњи Икс-мен филмови остварили су зараду од 500 милиона долара у свијету, али изгледа да ће нови наставак о мутантима суперхеројима оборити рекорде.

Остварење Дани будуће прошлости превазишло је на топ-листи гледаности све филмове франшизе, и потиснуо чак и до сада неприкосновеног Аватара, који је имао највеће глобално отварање.

На сајту Ротен Томатос остварење Икс-мен: Дани будуће прошлости налази се на врху листе најгледанијих филмова, а према оцјени свјетских критичара ово је најбољи наставак до сада.

„Изненађујуће кохерентан, акциони филм који вози, позитивно унапријеђен према стандардима данашњих суперхеројских блокбастера“, коментар је британског листа Индепендент.

Према оцјени филмског магазина Емпајер, ријеч је о најбољем дијелу франшизе још од другог наставка.

„Са стилом, душом и узбуђењем, Сингер је направио најамбициознији дио до сада“, пише Тотал филм.

У остварењу редитеља Брајана Сингер, екипа професора Ксавијера бори се и даље за опстанак мутаната. Предвођени Вулверином, путују кроз вријеме и враћају се у прошлост како би пронашли млађе верзије себе и убиједили их да им се придруже у борби за исти циљ – опстанак мутаната, али и људи.

Нови наставак култне филмске саге Икс-мен окупио је невјероватну глумачку екипу: Хјуа Џекмана, Мајкла Фасбендера, Џенифер Лоренс, Џејмса Мекавоја, Хали Бери, Ијана Мекелена.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *