Нова погибија на приједорској цести

Двадесетчетворогодишњак Г.М. и деветнаестогодишња Н.Г. из Бањалуке погинули су у саобраћајној незгоди на магистралном путу Бањалука – Приједор, речено је у Окружном тужилаштву Бањалука. Саобраћајна незгода догодила се око поноћи у мјесту Мишин Хан када су се сударила четири возила. У судару су учествовали теретно возило “мерцедес” којим је управљао Д.Т. (39) из Шамца, које […]

субота, април 4, 2015 / 14:06

Двадесетчетворогодишњак Г.М. и деветнаестогодишња Н.Г. из Бањалуке погинули су у саобраћајној незгоди на магистралном путу Бањалука – Приједор, речено је у Окружном тужилаштву Бањалука.

Саобраћајна незгода догодила се око поноћи у мјесту Мишин Хан када су се сударила четири возила.

У судару су учествовали теретно возило “мерцедес” којим је управљао Д.Т. (39) из Шамца, које се кретало из правца Приједора према Бањалуци, те путничка возила “фиат” којег је возио С.Г. (21) из Приједора, “пежо” којим је управљао Ј.Р. (22) и “голф” којег је возио настрадали Г.М.

Настрадала дјевојка Н.Г. била је сапутник у “голфу”, а сва три путничка возила кретала су се из правца Бањалуке ка Приједору.

Увиђај је са припадницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука извршила дежурни тужилац бањалучког Окружног тужилаштва Гордана Радујко, која је наложила да се предузму све неопходне истражне мјере и радње како би се утврдио тачан узрок ове саобраћајне незгоде.

Срна незванично сазнаје да су погинули Гојко Малешевић и Николина Гајић.

Крајем фебурара у саобраћајној несрећи у мјесту Пиљагићи, такође на магистралном путу БЛ-Приједор погинуле су двије особе. Дионица између ова два града је једна од оних на којој се превише често дешавају трагичне саобраћајке.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *