Нешто бесплатно и из Касперског

Компанија „Касперски Лаб“ развила је „касперски секјурити скен“ (Касперскy Сецуритy Сцан) – бесплатну алатку за двоструку провјеру безбједносног статуса рачунара Идеалан је за кориснике који тренутно не користе никакво антивирус рјешење или који сумњају у свој тренутни безбједносни софтвер и траже друго рјешење. Овај услужни програм, такође, омогућава корисницима да "уђу" у лидерску индустрију безбједносних […]

уторак, август 21, 2012 / 12:34

Компанија „Касперски Лаб“ развила је „касперски секјурити скен“ (Касперскy Сецуритy Сцан) – бесплатну алатку за двоструку провјеру безбједносног статуса рачунара

Идеалан је за кориснике који тренутно не користе никакво антивирус рјешење или који сумњају у свој тренутни безбједносни софтвер и траже друго рјешење.

Овај услужни програм, такође, омогућава корисницима да "уђу" у лидерску индустрију безбједносних технологија "Касперски Лаб".

Програм "касперски секјурити скен" је једноставан за инсталацију и уклањање, ради несметано са другим антивирусним рјешењима и ако нађе било какве проблеме, савјетује кориснике рјешењем за одговарајућу потпуну заштиту као што су "касперски анти-вирус", "касперски интернет секјурити" или "касперски пјур".

"Касперски секјурити скен" доступан је за бесплатно преузимање на званичном сајту компаније "Касперски Лаб".

Детаљне информације су објављене на веб сајту www.kaspersky.com/security-scanОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *