Настасић у Манчестер ситију

Фудбалски репрезентативац Србије Матија Настасић прешао је из Фјорентине у редове енглеског првака Манчестер ситија, пренијели су британски медији. Настасић је четврто појачање Ситија а, у Фјорентину је прешао Стефан Савић. Манчестер сити није објавио цијену трансфера талентованог 19-годишњег дефанзивца, а Би-Би-Си тврди да је италијанском клубу исплаћена сума од 12,5 милиона евра. У склопу […]

недеља, септембар 2, 2012 / 11:39

Фудбалски репрезентативац Србије Матија Настасић прешао је из Фјорентине у редове енглеског првака Манчестер ситија, пренијели су британски медији. Настасић је четврто појачање Ситија а, у Фјорентину је прешао Стефан Савић.

Манчестер сити није објавио цијену трансфера талентованог 19-годишњег дефанзивца, а Би-Би-Си тврди да је италијанском клубу исплаћена сума од 12,5 милиона евра.

У склопу тог трансфера у Фјорентину ће прећи црногорски репрезентативац Стефан Савић, који није испунио очекивања откако је прошле године стигао у Манчестер из београдског Партизана.

"Настасић ће бити један од најбољих играча за дуго времена", изјавио је тренер Манчестер ситија Роберто Манчини.

Талентовани Настасић, који је четврто појачање Ситија овог прелазног рока, до сада је одиграо двије утакмице за сениорску репрезентацију Србије.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *