Највећи пацов напушта брод: Динкић се повлачи из УРС

Лидер УРС Млађан Динкић најавио је да ће се можда повући из политике и да је после ових парламентарних избора вријеме за неке друге да преузму одговорност. "Сигурно нећу више водити УРС. Дошло је време за неке друге људе, ја сам ушао у политику случајно и желео сам да променим ствари набоље у Србији. Били […]

недеља, март 16, 2014 / 22:42

Лидер УРС Млађан Динкић најавио је да ће се можда повући из политике и да је после ових парламентарних избора вријеме за неке друге да преузму одговорност.

"Сигурно нећу више водити УРС. Дошло је време за неке друге људе, ја сам ушао у политику случајно и желео сам да променим ствари набоље у Србији. Били смо нон-стоп у власти, улазили и излазили и то је трајало је од 2000. године. Време је да неки други сносе мало одговорност, да виде како је када се о њему причају неистине и лажи", рекао је Динкић.

Динкић је навео да се добро зна да он има своје занимање, а навео је и да цијени мишљење грађана Србије који су га изнели на изборима.

УРС је према пројекцији ЦеСИД-а 3,3 одсто. 0 КОМЕНТАРА

 1. Млађан Динкић је највећи краљ политике.
  Једино ми је жао што и овај пут није прогулио у парламент http://youtu.be/HtYz8waGfdo
  Народ је одлучио гласати за Београд и Србију на хљебу и води.

 2. Dinkić je najveći ekonomski ubica Srbije. Kao mlad asistent je uz pomoć Dragaša napisao knjigu Destrukcija ekonomije, i tome kako je hiperinflacijom pljačkan narod i razaran ekonomski sistem Srbije. Kao takav je zavrbovan od strane MMF-a i Svetske banke krajem 90-ih godina kao čovek na koga mogu računati nakon svrgavanja Miloševića i tako se i desilo. MMF i SB mu osnivaju G17+ sa ekonomkim ubicom Labusom koji je svojim potpisom nakon 5 oktobra prihvatio da Srbija plati sve zatezne i kaznene kamate na kredite koje nije otplaćivala 90-ih godina dok je bila blokirana. Kao takvi će ući u srpsku istoriju. Afera sa kiparskim parama i Hipo bankom će tek dobiti sudski epilog.
  Za više informacija sledeći izvori:
  http://bs.scribd.com/doc/153520217/Ans-i-Eva-Jargi-Bankari-protiv-%C4%8Dove%C4%8Danstva-OTKRIJTE-KAKO-NAS-VARAJU-I-PLJA%C4%8CKAJU-I-KAKO-DA-IH-ZAUSTAVIMO
  http://www.pecat.co.rs/2010/10/ekonomske-ubice-globalne-imperije/
  http://supertramp11.files.wordpress.com/2013/03/john-perkins-ispovest-ekonomskog-ubice.pdf

 3. Пацов сада покушава да испадне лав (лаф)!

  Сада би да изиграва „лафчину“, да се извуче,да се све заборави.
  Сада би да носи ореол поштењачине, фин, чврст карактер, одговоран…међутим у тој сорти је највећа градација пацов и нема даље. А са пацовима се зна како се поступа.

  Није довољно само тихо и курвињски се извући са политичке сцене, а без свођења рачуна.
  Уколико се Вучићева власт не почне обрачунавати са истинским уништитељима српске привреде, завршиће на ломачи.
  Уколико ови оду у „заборав“, а све буде распродавано странцима онда Србија не треба ни да постоји.

  А тако ће бити и са нашом будућом влашћу.

  Шарић је светац за многе од њих!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *