На голф турниру у Сарајеву очекивано

На голф терену ВФ-а у Сарајеву завршен је 7. Сарајевски ПроАм голф турнир у организацији босанско-херцеговачке Професионалне голф Асоцијације или познате БХ ПГА.

понедељак, октобар 2, 2017 / 09:21

Два дана су се у Сарајеву надметали најбољи голфери из 8 земаља по прекрасно уређеном голф терену.

У конкуренцији професионалних играча најбољи је био прошлогодишњи побједник Хакан Јамац из Турске који је одиграо 135 удараца. На друго мјесто су се попели тројица играча из Словеније Себастијан Ајстер, Урбан Легат и Даниел Краљич који су имали по 137 удараца. Једини представник Босне и Херцеговине у конкуренцији професионалних играча, Дејан Шаран заузео је 11. мјесто од 15 учесника овог најбољег голф турнира у регији.

Код аматерских голфера најбољи је био Самир Смајић члан ГК Сарајево који је скупио 58 поена. Друго мјесто заузео је Загрепчанин Желимир Феитл са 55 поена, а трећи је био Тихомир Парлов члан ГК Посушје са 54 поена.

Награде најбољима уручио је Жељко Матијевић, најстарији голфер у Сарајеву који са 75. година још увијек активно игра голф.

Сви учесници су се сложили да је 7. Сарајевски Про-Ам турнир савршено организиран на чему могу бити завидни и много већи голф центри од Сарајева. На крају се Дејан Шаран захвалио свим спонзорима који су подржали овај турнир као и пријатељима професионалним голферима који су дошли у Сарајево да дају подршку развоју голфа у Босни и Херцеговини.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *