На базену сутра почињу Игре без граница

На Градском олимпијском базену у Бањалуци сутра почињу треће по реду „Игре без граница“ које ће трајати до 7. септембра. Учешће на такмичењу до сада је пријавило осам екипа, а пријаве се примају до сутра до 10.00 часова. Побједничка екипа осваја 1.200, а другопласирана 600 КМ с тим што сви учесници добијају и по 10 […]

понедељак, септембар 3, 2012 / 18:13

На Градском олимпијском базену у Бањалуци сутра почињу треће по реду „Игре без граница“ које ће трајати до 7. септембра.

Учешће на такмичењу до сада је пријавило осам екипа, а пријаве се примају до сутра до 10.00 часова.

Побједничка екипа осваја 1.200, а другопласирана 600 КМ с тим што сви учесници добијају и по 10 бесплатних улазака на Градски олимпијски базен.

Екипе ће и ове године чинити по три пунољетна мушка и женска члана који ће своје вјештине, способности и сналажљивост демонстрирати пролазећи захтјевне,а за публику веома забавне полигоне.

Први полигон је "Аква баскет" који захтјева да такмичари у што краћем периоду убаце седам кошева. Други полигон је "Аквана" који подразумијева савладавање препрека у базену да би чланови екипе пренијели шест слова и саставили задату ријеч.

Полигон "сакупи лоптице" предвиђа да у великој надуваној лопти – зорби такмичари пређу с једну на другу страну и сакупе што више лоптица.

Четврти финални полигон је "претвори гусјеницу у лептира". Такмичари ће у костиму гусјенице проћи кроз лавиринт, а затим савладавати остале препреке да би дошли до крила лептира.

"Игре без граница" трајаће од 10.00 до 15.00 часова и у том периоду Градски олимпијски базен биће затворен за рекреативце и клубове.

Врата ГОБ-а у том периоду биће отворена само за публику која ће моћи бесплатно ући и навијати за своје екипе.

Овогодишње "Игре без граница" биће емитоване током посљедња три викенда у септембру на Радио-телевизији Републике Српске.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *