Муслимани славе Рамазански бајрам

Клањањем бајрам – намаза широм Босне и Херцеговине наступио је Рамазански бајрам, један од два највећа муслиманска празника. Поглавар Исламске заједнице у БиХ Хусеин Кавазовић честитао је данас муслиманским вјерницима Рамазански бајрам, посебно нагласивши вриједност породице. "Бајрам је вријеме да се подсјетимо обавеза које стоје пред нама. На врху те љествице су наша породица, наши […]

петак, јул 17, 2015 / 11:26

Клањањем бајрам – намаза широм Босне и Херцеговине наступио је Рамазански бајрам, један од два највећа муслиманска празника.

Поглавар Исламске заједнице у БиХ Хусеин Кавазовић честитао је данас муслиманским вјерницима Рамазански бајрам, посебно нагласивши вриједност породице.

"Бајрам је вријеме да се подсјетимо обавеза које стоје пред нама. На врху те љествице су наша породица, наши родитељи и наша ђеца", рекао је Кавазовић који је предводио главну бајрамску молитву у Гази Хусрев-беговој џамији у Сарајеву.

Он је Бајрам честитао свим муслиманима у БиХ, региону и дијаспори.

широм свијета муслимани су овај празник дочекали у џамијама и молитвама.

Рамазански бајрам је дан радости за све муслимане који су током светог мјесеца рамазана исказивали преданост Богу и постили.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *