Морска веза: Ускоро успостављање линије Требиње-Хервег Нови

Редовна аутобуска линија Требиње-Херцег Нови, након вишегодишње паузе, поново ће бити успостављена наредних дана, потврдио је Срни градоначелник Требиња Славко Вучуревић. Превозници ће бити предузећа “Убла турс” из Требиња и “Блу лајн” из Херцег Новог, а аутобуси би требало да саобраћају свакодневно преко граничног прелаза Ситница. Вучуревић је са сарадницима боравио јуче у Подгорици, гдје […]

четвртак, март 7, 2013 / 16:20

Редовна аутобуска линија Требиње-Херцег Нови, након вишегодишње паузе, поново ће бити успостављена наредних дана, потврдио је Срни градоначелник Требиња Славко Вучуревић.

Превозници ће бити предузећа “Убла турс” из Требиња и “Блу лајн” из Херцег Новог, а аутобуси би требало да саобраћају свакодневно преко граничног прелаза Ситница.

Вучуревић је са сарадницима боравио јуче у Подгорици, гдје је о поновном успостављању ове линије разговарао са помоћником министра саобраћаја Црне Горе Мирелом Радић-Љубисављевић.

“Превозници ће Министарству за саобраћај Црне Горе наредних дана предложити усаглашени ред вожње, који ће бити прослијеђен Министарству транспорта и комуникација БиХ. Пошто су представници министарства Црне Горе разговарали са колегама у БиХ, до краја наредне седмице очекујем отклањање свих формалних препрека за успостављање аутобуске линије Требиње-Херцег Нови”, рекао је Вучуревић.

За успостављање редовне аутобуске линије одраније су били спремни превозници из оба града, руководства општина су била сагласна, ресорно црногорско министарство дало је одобрење, али сагласност није дало Министарство комуникација и транспорта БиХ.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *