Мишковић и Тодорић преговарају о уједињењу

Ивица Тодорић и Мирослав Мишковић договорили су у четвртак све детаље око удруживања својих компанија, Агрокора и Делта Холдинга, преноси портал seebiz.eu Удружена компанија има циљ да постане највећа прехрамбена, али и компанија која ће се бавити трговином некретнинама, на истоку Европе. Мишковић и Тодорић најављују наставак откупа пољопривредног земљишта у Славонији и Војводини. Већ […]

петак, април 3, 2015 / 12:05

Ивица Тодорић и Мирослав Мишковић договорили су у четвртак све детаље око удруживања својих компанија, Агрокора и Делта Холдинга, преноси портал seebiz.eu

Удружена компанија има циљ да постане највећа прехрамбена, али и компанија која ће се бавити трговином некретнинама, на истоку Европе. Мишковић и Тодорић најављују наставак откупа пољопривредног земљишта у Славонији и Војводини.

Већ је најављено и укључивање у пројекат Београд на води, гдје је, с обзиром на тензије између Мишковића и актуелне власти у Србији, као медијатор "ускочио" Тодорић.

Као један од најозбиљнијих праваца дјеловања, Мишковић и Тодорић најављују поход на јадранску обалу и куповину преосталих хрватских хотела у државном власништву. Мишковић је у разговорима најавио да би туристи из Србије могли постати најбројнији гости на јадранској обали након што се реализују планиране инвестиције.

Осим у прехрамбеној индустрији и некретнинама, удружена компанија ће имати велике амбиције у спорту, па је тако планирано да се богато спонзоришуу ФК Црвена звезда и КК Цибона.
 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *