Миловановић: Мићић људе који су га подржавали држао на маргини

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић рекао је да су мјештани Доње Чађавице у претходна два локална изборна циклуса дали подршку актуелном в.д. градоначелника /Мићи Мићићу/, али и подсјетио да су 2010. године дали снажну подршку политици СНСД–а. "Позивамо вас да гласате за СНСД, јер, упркос томе што сте на прошлим и претпрошлим локалним […]

четвртак, септембар 13, 2012 / 17:40

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић рекао је да су мјештани Доње Чађавице у претходна два локална изборна циклуса дали подршку актуелном в.д. градоначелника /Мићи Мићићу/, али и подсјетио да су 2010. године дали снажну подршку политици СНСД–а.

"Позивамо вас да гласате за СНСД, јер, упркос томе што сте на прошлим и претпрошлим локалним изборима подршку дали актуелном в.д. градоначелника, он није водио рачуна о овој локалној заједници. Да је заиста тако показује примјер вашег Дома културе који је оронуо и трошан", рекао је Миловановић синоћ на предизборном скупу.

Он је напоменуо да је актуелни в.д. градоначелника Бијељине све људе који су га подржавали заправо држао на маргинама, а оне чију подршку није имао покушавао је да добије разним инвестицијама.

Носилац одборничке листе СНСД-а Бијељина Синиша Максимовић рекао је да је увјерен да ће мјештани Доње Чађавице препознати снагу коју има СНСД.

"Увјерен сам да ћете препознати квалитет који има СНСД, разумјети поруку коју ова странка упућује и дати нам ваше повјерење", нагласио је Максимовић, истичући да је увјерен да ће ова странка остварити велику побједу на изборима.

Кандидат СНСД–а за одборника у Скупштини града Наташа Милошевић – Јовичевић рекла је да ће наредне четири године битно утицати на друштвене, културне и економске токове, како у Семберији, тако и у Бијељини.

"Чињеница је да је Бијељина постала град, али ријеч је само о статусу. Да би заиста постала град неопходно је да се уради много тога", рекла је она.

Наташа Милошевић-Јовичевић, која је и актуелни одборник од 2008. године, истакла је да су промјене пријеко потребне у сваком сегменту живота у Семберији и нагласила да је све то могуће урадити ако СНСД буде имао свог градоначелника и скупштинску већину, за коју је увјерена да ће грађани Семберије гласати 7. октобра.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *