Mиловановић: Бољи услови за живот

Кандидат Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић рекао је на предизборном скупу у Гојсовцу код Бијељине да се морају обезбиједити бољи услови живота у сваком погледу, посебно издвајајући проблем незапослености. "Недопустиво је да Бијељина данас има 23.000 незапослених. Неопходно је створити услове за запошљавање, посебно младих, образованих и способних људи, на чему […]

понедељак, септембар 24, 2012 / 07:46

Кандидат Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић рекао је на предизборном скупу у Гојсовцу код Бијељине да се морају обезбиједити бољи услови живота у сваком погледу, посебно издвајајући проблем незапослености.

"Недопустиво је да Бијељина данас има 23.000 незапослених. Неопходно је створити услове за запошљавање, посебно младих, образованих и способних људи, на чему ћемо интензивно радити", рекао је Миловановић.

Он је указао на чињеницу да се у Бијељини плаћа највећи порез на непокретности у Републици Српској, што директно дестимулише онога ко је дошао овдје да инвестира.

Миловановић каже да ће, као градоначелник, инвеститорима обезбиједити бесплатно земљиште, уз услов да се оно враћа ако инвестиција пропадне, што је директан подстицај за све да раде и буду успјешни.

Носилац одборничке листе СНСД-а Синиша Максимовић поручио је синоћ у Гојсовцу да СНСД носи промјене чији су приоритети провођење великог броја пројеката који су искључиво економско–развојног карактера.

"Њихов основни циљ је повећање запослености, а то су, прије свега, пројекти који значе унапређење пољопривреде, јер је пољопривреда стуб живота Семберије, али и Српске", рекао је Максимовић.

Он је додао да одмах након пројеката у вези са пољопривредом слиједе пројекти који се односе на отварање нових фабрика, смањење незапослености, уз придавање подједнаке важности економском развоју села и града.

Кандидати СНСД-а за одборнике у Скупштини града јединствени су у ставу да је рад актуелног начелника у претходних седам година Бијељину довео у катастрофалну ситуацију, те да је пријеко потребно да грађани шансу дају новој структури власти спремној на промјене.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *