Mилован Тополовић најначелник 2012. године

Начелник општине Лакташи Милован Тополовић рекао је да је специјално признање „Најначелник 2012“ потврда да су Лакташи на добром путу развоја и напретка. Тополовић је нагласио да специјално признање, које је синоћ добио на манифестацији проглашења најменаџера 2012. године, доживљава као признање цијелој локалној заједници и својим сарадницима, те да га обавезује да још одговорније […]

петак, децембар 7, 2012 / 09:21

Начелник општине Лакташи Милован Тополовић рекао је да је специјално признање „Најначелник 2012“ потврда да су Лакташи на добром путу развоја и напретка.

Тополовић је нагласио да специјално признање, које је синоћ добио на манифестацији проглашења најменаџера 2012. године, доживљава као признање цијелој локалној заједници и својим сарадницима, те да га обавезује да још одговорније ради свој посао.

"Амбијент за пословање и развој бизниса у БиХ тренутно је веома тежак. Када су људи озбиљни и одговорни, када улажу много снаге и енергије, када уважавају своје сараднике и имају јасно дефинисане програме, те знају шта хоће – резултат је неминован", истакао је Тополовић.

Из кабинета начелника општине Лакташи саопштено је да је признање Тополовићу додијељено за изузетно ангажовање на потпуном преображају ове локалне заједнице, изградњу инфраструктурних објеката и за подстицајне мјере за развој бизниса, најефикаснији рад општинске управе, те за изузетно успјешно и просперитетно укупно вођење општине.

Награду је синоћ у Бањалуци уручила Независна агенција Европског удружења менаџера и часописа "Еуроменаџер".0 КОМЕНТАРА

  1. Хехехехе…топаловићи, ко би коме него своји своме!
    Најначелник је Веско Будимчић из Љубиња, отцепљење од лакташа је најбољи потез који би се спровео у Источној Српској!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *