Мићић: Све је регуларно са изградњом Центра

Вршилац дужности градоначелника Бијељине Мићо Мићић тврди да је Центар за културу у овом граду изграђен у складу са Законом о јавним набавкама и истиче да свако ко жели може добити на увид план расподјеле средстава. Мићић у саопштењу наводи да градска управа ради по закону, што показује и приступање систематизацији радних мјеста по налогу […]

субота, август 11, 2012 / 07:44

Вршилац дужности градоначелника Бијељине Мићо Мићић тврди да је Центар за културу у овом граду изграђен у складу са Законом о јавним набавкама и истиче да свако ко жели може добити на увид план расподјеле средстава.

Мићић у саопштењу наводи да градска управа ради по закону, што показује и приступање систематизацији радних мјеста по налогу управног инспектора.

Он осуђује изјаве политичких партија и појединаца који уносе немир у народ.

Предсједник Општинског одбора Савеза независних социјалдемократа Бијељина Мирослав Миловановић је на прес-конференцији говорећи о новоизграђеном Центру за културу навео да је почетна цијена изградње од четири милиона КМ порасла на 10 милиона КМ.

Бијељински Савез за демократску Српску /СзДС/ саопштио је данас да локална власт умјесто да смањује, пред локалне изборе повећава број радника расписивањем конкурса, по налогу начелника, за 44 нова радника у општинској администрацији.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *