Meксико: Ко не гласа, нема секса

У великом заостатку пред својим супарником, Јосефина Вазкез Мота, кандидаткиња за предсједницу Мексика испред Националне странке акције (ППАН) позвала је бирачице да сексом убиједе мужеве да изађу на изборе. Мота се нада да ће овако повећати своје шансе на изборима па је позвала жене преко Твитера да мужевима на мјесец дана ускрате “ћући ћући” ако […]

уторак, јун 26, 2012 / 00:26

У великом заостатку пред својим супарником, Јосефина Вазкез Мота, кандидаткиња за предсједницу Мексика испред Националне странке акције (ППАН) позвала је бирачице да сексом убиједе мужеве да изађу на изборе.

Мота се нада да ће овако повећати своје шансе на изборима па је позвала жене преко Твитера да мужевима на мјесец дана ускрате “ћући ћући” ако не буду гласали, а потом је, на подстицај једног незадовољног супруга, отишла и корак даље.

“Ако жена тако одлучи, то је њезина одлука. Овдје је ријеч о томе да би сви требали учествовати на изборима. Данас ми је један мушкарац написао: Јосефина, зашто само кажњавати? Зашто не би увели мјесец дана без секса за оне који не гласају, а а дуплу дозу за оне који изађу на изборе”, рекла је Мота.

Према већини анкета, Васкез Мота је на трећем мјесту с више од десет посто мање гласова од Енрикеа Пене Ниета, кандидата Институционалне револуционарне странке.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *