Медојевић: Брука Независних новина

Предсједник Покрета за промјене и члан Предсједништва Демократског фронта Небојша Медојевић критиковао је на свом Фејсбук профилу одлуку уредничког колегијума и читалаца бањолучких Независних новина да додијели награду личност године црногорском премијеру Милу Ђукановићу. – Ово је нека опасна епидемија завладала Балканом. ЕУРИТИС. Све се може парама купити. Брука. Он личност године – написао је […]

четвртак, децембар 20, 2012 / 14:06

Предсједник Покрета за промјене и члан Предсједништва Демократског фронта Небојша Медојевић критиковао је на свом Фејсбук профилу одлуку уредничког колегијума и читалаца бањолучких Независних новина да додијели награду личност године црногорском премијеру Милу Ђукановићу.

– Ово је нека опасна епидемија завладала Балканом. ЕУРИТИС. Све се може парама купити. Брука. Он личност године – написао је Медојевић на свом Фејсбук профилу.

Црна Гора је захваљујући политици коју је водио и води позитиван примјер мултиетничког склада, што је био један од бројних разлога због којих му је припало признање које традиционално додјељују Независне – истиче се у одлуци уредничког колегијума тог медија.

– Прави узор за дјеци и омладину Бање Луке. Да треба да буду поштени, радни, да добро уче и да поштено зарађују свој хљеб, да буду одани другови, да воле свој народ и своју земљу. Да шире мир, пријатељство, међусобно уважавње, да буду солидарни према онима који немају или не могу. Ово је посебна наградаЂукановићу што шири љубав према Србима у Црној Гори, што није признао независност Косова, што никада није урадио ништа против интереса Срба и Србије. Ма ово је лудило – написао је Медојевић.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *