Људи муфтије Зукорлића заузели ТВ Јединство

Директор и одговорни уредник приватне телевизије Јединство из Новог Пазара Шериф Марукић изјавио је да та ТВ вечерас није емитовала редован информативни програм пошто су је “заузели” људи лојални муфтији Муамеру Зукорлићу. “Вечерас је у Телевизују упала група људи предвођена Мирсадом Фијуљанином који се представио као нови директор. Због тога Јединство не емитује редован програм”, […]

уторак, март 26, 2013 / 08:51

Директор и одговорни уредник приватне телевизије Јединство из Новог Пазара Шериф Марукић изјавио је да та ТВ вечерас није емитовала редован информативни програм пошто су је “заузели” људи лојални муфтији Муамеру Зукорлићу.

“Вечерас је у Телевизују упала група људи предвођена Мирсадом Фијуљанином који се представио као нови директор. Због тога Јединство не емитује редован програм”, изјавио је Марукић.

По његовим речима, иако је ситуација “била на ивици инцидента”, до тога није дошло.

“Не одустајем од правде, истине и борбе за запослене у Телевизији Јединство, нагласио је он.

ТВ Јединство је у Новом Пазару позната као “Муфтијина телевизија”. Основала ју је некадашња истоимена штампарија која је у међувремену отишла у стечај.

Марукић, досадашњи близак сарадник муфрије Зукорлића, претходно је, као директор приватне фирме “Рефреф”, која се води као оснивач Интернационалног универзитета у Новом Пазару (ИУНП), упозорио руководство те установе на притужбе злостављање свих које мисле другачије од руководства.

Председник ИУНП је Муамер Зукорлић, главни муфтија Исламске заједнице у Србији, док је у Агенцији за привредне регистре као оснивач Универзитета наводи предузеће Рефреф.

Народни посланик Емир Елфић саопштио је данас да Бошњачка демократска заједница (БДЗ) има нове чланове Управног одбора и да је Шериф Марукић изабран за генералног секретара те партије. Претходно је та странка саопштила да је Елфић смењен с места председника.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *