Љубичић: Послије избора у Добоју наступају промјене

Кандидат СНСД-а за градоначелника Добоја Драго Љубичић поручио је да ће од 8. октобра у Добоју наступити промјене, које ће створити услове за свеопшти развој, а тиме и бољи стандард свих грађана. "Доласком на власт СНСД–а, најјаче и најорганизованије политичке партије у Републици Српској, грађани Добоја осјетиће колико те промјене значе, а то је, у […]

петак, септембар 14, 2012 / 18:26

Кандидат СНСД-а за градоначелника Добоја Драго Љубичић поручио је да ће од 8. октобра у Добоју наступити промјене, које ће створити услове за свеопшти развој, а тиме и бољи стандард свих грађана.

"Доласком на власт СНСД–а, најјаче и најорганизованије политичке партије у Републици Српској, грађани Добоја осјетиће колико те промјене значе, а то је, у односу на досад, бољитак у сваком погледу", нагласио је Љубичић на конференцији за новинаре.

Он је рекао да ће бољом организацијом административне службе и послова, бољом комуникацијом са грађанима и организацијама, те потенцијалним инвеститорима, као и са Владом Републике Српске, Добој доживјети свеопшти процват, онакав какав желе сви грађани.

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину града Душко Васић истакао је да ова странка на листи има младе, образоване и стручне кадрове, који су у досадашњем раду доказали да су способни да створе пословно – развојни амбијент, а тиме и услове за запошљавање, посебно младих.

Предсједник добојског СНСД-а Урош Гостић сматра да ће ова странка, након локалних избора, у Скупштини града имати довољно кандидата да буде већина, јер на то указују досадашњи свеопшти успјех њених чланова, као и политичко дјеловање СНСД-а, како на локалном, тако и на републичком нивоу.

За октобарске изборе у Добоју за градоначелника, осим Љубичића, пријавила су се још четири кандидата, а за 31 мјесто у градској Скупштини 33 политичка субјекта и коалиције са укупно 462 кандидата, међу којима и 11 независних кандидата.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *